ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑΝΙ

Συγχαρητήρια Π. Σαρχώση στους συντελεστές

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2018 22:25
Από τη συνάντηση του δημάρχου Τυρνάβου κ. Π. Σαρχώση και των αντιδημάρχων κ. Κωνσταντίνου Κουλιού και Χρήστου Τσιόπα με τον διοικητή του Α.Τ. Τυρνάβου Σεραφείμ Μπίρδα αστυνόμο Α’. Από τη συνάντηση του δημάρχου Τυρνάβου κ. Π. Σαρχώση και των αντιδημάρχων κ. Κωνσταντίνου Κουλιού και Χρήστου Τσιόπα με τον διοικητή του Α.Τ. Τυρνάβου Σεραφείμ Μπίρδα αστυνόμο Α’.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις «Καρναβάλι – Μπουρανί 2018» στον Δήμο Τυρνάβου, με πολύ μεγάλη συμμετοχή καρναβαλιστών και επισκεπτών και το κέφι αμείωτο.

Ο Δήμος Τυρνάβου, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το Τοπικό Συμβούλιο Τυρνάβου με ανακοίνωσή τους που υπογράφει ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, θέλουν να ευχαριστήσουν τους χιλιάδες καρναβαλιστές και τους υπεύθυνους των πληρωμάτων που συμμετείχαν στην παρέλαση της Κυριακής καθώς και τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στον Τύρναβο το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς. Θετική αναφορά κάνει επίσης για τη συνεργασία στο ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, τη ΔΕΗ και τους Εθελοντές Σαμαρείτες Λάρισας.

Ιδιαίτερη μνεία στους χορηγούς που υποστήριξαν την πιο εμβληματική διοργάνωση του Δήμου Τυρνάβου αλλά και τους επαγγελματίες - καταστηματάρχες, τους οινοποιούς - αποσταγματοποιούς και παραγωγούς της περιοχής, οι οποίοι συμβάλλουν τόσο στην προβολή του Δήμου όσο και στην πραγμάτωση των εκδηλώσεων.

Επίσης συγχαρητήρια στους δημιουργούς των αρμάτων, τους τεχνικούς και το σύνολό του προσωπικού των υπηρεσιών για την καθοριστική συνεισφορά τους στη διοργάνωση και στην ομαλή διεξαγωγή αυτού του ιδιαίτερου πολιτιστικού γεγονότος του Δήμου Τυρνάβου.

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επίσης στο ίδιο πλαίσιο συνάντηση είχε χθες το πρωί στο δημαρχείο Τυρνάβου ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης με τον διοικητή του Α.Τ. Τυρνάβου κ. Σεραφείμ Μπίρδα.

Ο κ. Σαρχώσης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον διοικητή και όλα τα στελέχη του Α.Τ. Τυρνάβου για τη συμβολή τους και την άψογη συνεργασία που υπήρξε κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου της Αποκριάς και ιδιαίτερα κατά τη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής, με αποτέλεσμα όλες οι εκδηλώσεις να διεξαχθούν με μεγάλη ασφάλεια.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass