ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΙΑΣ

Απολογείται η δημοτική αρχή

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2018 22:11

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς στην αίθουσα συνεδριάσεών του στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά, αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, στις 4 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:


Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού στον Δήμο για το έτος 2018. (Εισηγητής: Στέφανος Ριζούλης, αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος για θέματα της Υπηρεσίας Καθαριότητας).
Γνωμοδότηση ως προς τη θέση που πρόκειται να χορηγηθεί άδεια εγκατάστασης κτηνοτροφικής μονάδας στη θέση «ΧΑΛΙΚΙΑ» της Τοπικής Κοινότητας Στομίου. Έγκριση τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 165/207 (ΑΔΑ: 7ΝΖΣΩ6ΙΞΞΤ) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Καθορισμός θέσεων περιπτέρων Δήμου Αγιάς». Λήψη απόφασης για το όργανο διανομής και φύλαξης των υδάτων άρδευσης, τον χρόνο έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου έτους 2018, σύμφωνα με το Β.Δ. 28.3/15.4.1957. (Εισηγήτρια: Χριστίνα Γιαννουλέα, αρμόδια δημοτική σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης).
Έγκριση εκμίσθωσης καλλιεργήσιμης γης στην Τοπική Κοινότητα Μαρμαρίνης του Δήμου Αγιάς. Έγκριση διαγραφής ανεξόφλητων προστίμων που επιβλήθηκαν για αυθαίρετη κατασκευή από την Υπηρεσία Δόμησης στον Δημήτριο Γκούμα του Ιωάννη και επαναβεβαίωσή τους στο όνομα της ιδιοκτήτριας του αυθαιρέτου Γεωργίας Γκούμα του Μιχαήλ. Εξέταση αιτημάτων πολιτών για διορθώσεις – διαγραφές στους χρηματικούς καταλόγους. Έγκριση έκθεσης Δ’ τριμήνου έτους 2017 για την εκτέλεση του δημοτικού προϋπολογισμού. Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης Δήμου Αγιάς, ποσού 300.000 ευρώ, για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες. Αποδοχή και κατανομή ποσού 38.530 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για λειτουργικές δαπάνες σχολείων (Α’ κατανομή 2018). Έγκριση της 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 και της 1ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Έργων 2018. (Εισηγητής: Ιωάννης Σπανός, προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών).
Θα ακολουθήσει, στις 7 μ.μ., ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με σκοπό την παρουσίαση του απολογισμού πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής σε ό,τι αφορά στην οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass