ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΚΩΝ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

«Είναι ένοχη η σιωπή;»

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2018 17:50
2012 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «έχουν περάσει 15 μέρες από το κύμα της κακοκαιρίας που στάθηκε η αφορμή να σημειωθούν για μια ακόμα φορά σοβαρές ζημιές και καταστροφές στην παραλιακή ζώνη του νομού και ιδιαίτερα στον Αγιόκαμπο Λάρισας.

Πρόκειται για ζημιές από τις οποίες κινδύνευσαν ακόμα και ανθρώπινες ζωές, ενώ καταστράφηκαν – επαναλαμβάνουμε, όχι για πρώτη φορά – περιουσίες πολιτών.

Είναι πολύ δύσκολο να ξεχαστεί το «ζευγάρι» φωτογραφιών που δημοσίευσε στην πρώτη της σελίδα η εφημερίδα «Ελευθερία» στις 13/2/2018, όπου συσχετίζονταν «ως χίλιες λέξεις» οι καταστροφές του 2012 με αυτές του 2018!

Παράλληλα, χθες μόλις, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ άλλων τοπικών μέσων ενημέρωσης, συνεχίζονταν οι επικίνδυνες κατολισθήσεις σε δρόμους της ίδιας περιοχής, ενώ γινόταν λόγος για καθυστέρηση στη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών, καθώς αυτή θα ολοκληρωθεί κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα…

Προκαλεί λοιπόν εντύπωση σε κάθε καλοπροαίρετο πολίτη, η σιωπή που επέλεξε απέναντι στο φαινόμενο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός. Δεν αισθάνθηκε την υποχρέωση να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τα αίτια της κατάστασης που δημιουργήθηκε για μία ακόμα φορά στην παραλιακή ζώνη του νομού και κυρίως για το ποιες ενέργειες έκανε ή δεν έκανε, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα ίδια φαινόμενα στο άμεσο μέλλον; Το εύλογο «γιατί» του κόσμου, θα μείνει για μία ακόμα φορά αναπάντητο;» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass