Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΧΑΡΙΤΣΗ

Συζήτησαν για κολυμβητήριο και παράκαμψη Τυρνάβου

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2018 16:15

Με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκο Παπαδόπουλο και τους συμβούλους του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτση συναντήθηκαν στην Αθήνα ο δήμαρχος Τυρνάβου Παν. Σαρχώσης και ο αντιδήμαρχος κ. Κουλιός.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος δύο θέματα. Το πρώτο αφορά στη χρηματοδότηση του κλειστού Κολυμβητηρίου Τυρνάβου με διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου που θα κοσμεί την είσοδο της πόλης του Τυρνάβου και το οποίο θα αποτελεί Κέντρο Κολύμβησης, Άθλησης και Φυσιοθεραπείας διαδραματίζοντας ένα διευρυμένο ρόλο ως Πάρκο Υγείας – Διατροφής, Υδροθεραπευτήριο κλπ.
Το δεύτερο έργο αφορά στη μελέτη για την παράκαμψη που θα ενώνει τον περιφερειακό υπάρχοντα αγροτικό δρόμο με τη νέα Εθνική Οδό, καθώς και για αντιπλημμυρικά έργα έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν καταστροφές σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη αντιπλημμυρικών έργων για τη νέα Εθνική οδό που στην ουσία «κλείνει» την κάθοδο των υδάτων ακριβώς μέσα στην πόλη.
Από την πλευρά του υπουργού, οι σύμβουλοί του δεσμεύτηκαν ότι θα εξετάσουν και τα δύο αιτήματα και θα ενημερώσουν για την πορεία τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass