ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Συλλαλητήριο του ΕΚΛ για την επέμβαση στη Συρία

Δημοσίευση: 15 Απρ 2018 15:01

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με αφορμή την επίθεση στη Συρία διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, την Τετάρτη 18 Απριλίου, στις 7:30 το απόγευμα, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, καλώντας τα Σωματεία «να πάρουν άμεσα αποφάσεις και πρωτοβουλίες για αλληλεγγύη στον λαό της Συρίας, να οργανώσουν τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο».


Όπως μεταξύ άλλων σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΕΚΛ «ξεκίνησε ένα νέο έγκλημα σε βάρος του συριακού λαού. Οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ-Γαλλίας-Βρετανίας εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση απέναντι στη Συρία.
Όσα προσχήματα κι αν χρησιμοποιούν οι ιμπεριαλιστές δεν μπορούν να κρύψουν πως χύνουν ξανά το αίμα των λαών της περιοχής για το μοίρασμα των πηγών ενέργειας, των αγορών, των δρόμων μεταφορών τους. Οι μεταξύ τους σφοδροί ανταγωνισμοί μεγαλώνουν τον κίνδυνο ενός γενικευμένου πολέμου και στην περιοχή μας.
Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί μέρα με την ημέρα εμπλέκει όλο και περισσότερο τη χώρα μας σε αυτούς τους σχεδιασμούς. Έχει μετατρέψει τον τόπο μας σε ΑμερικανοΝΑΤΟϊκό ορμητήριο. Τα αεροπλανοφόρα, οι αρμάδες και τα στρατεύματα των μακελάρηδων περιδιαβαίνουν στην περιοχή μας, δεκάδες υποδομές αξιοποιούνται για την διευκόλυνσή τους (π.χ. όπως το πολεμικό αεροδρόμιο της Λάρισας για τα περίφημα drones κα)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass