ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Τιμωρήθηκε γιατί μίλησε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο

Δημοσίευση: 15 Απρ 2018 15:34

Η Διοίκηση του ΕΚΝΛ καταγγέλλει «την απαράδεκτη ενέργεια, ένας συνάδελφός μας ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στον ελληνικό στρατό, να τιμωρηθεί από τη μονάδα του, γιατί μίλησε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Στη συνέχεια προσθέτει ότι «ο συνάδελφός μας τιμωρείται γιατί σήκωσε το ανάστημά του απέναντι στα γεράκια του πολέμου, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή. Τιμωρείται γιατί αποκάλυψε πως οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους “ποτάμι ρέει το αίμα” των λαών της περιοχής δεν είναι άλλοι από το μοίρασμα της “πίτας” των επιχειρηματικών κερδών. Τιμωρείται γιατί ανέδειξε πως το πραγματικό καθήκον των παιδιών των εργατικών, λαϊκών οικογενειών που υπηρετούν τη θητεία τους δεν είναι άλλο από την υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και των συνόρων της χώρας και πως ο ελληνικός λαός δεν έχει να κερδίσει τίποτα από τη συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Είναι πρόκληση η συγκεκριμένη ενέργεια όταν η ίδια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μετατρέψει τη χώρα μας σε ένα ατελείωτο ορμητήριο των ΝΑΤΟϊκών φονιάδων, επιθεωρεί μονάδες παρέα με τους φασίστες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, χρηματοδοτεί χωρίς δισταγμό ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς και αποστολές εκτός συνόρων ενώ τσακίζει μισθούς συντάξεις και δικαιώματα, παρέχει κάθε είδους διευκόλυνση για προετοιμασία και διεξαγωγή των νέων πολεμικών αναμετρήσεων στην Συρία και αλλού.

Καλούμε τα Σωματεία, τους εργαζομένους της περιοχής μας να σταθούν αποφασιστικά ενάντια τόσο σε τέτοιες ενέργειες όσο και στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Να δυναμώσουν τον αγώνα τους για την ανατροπή της πολιτικής που γεννά φτώχεια, τους πολέμους, την εκμετάλλευση και την προσφυγιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass