ΦΑΡΣΑΛΑ:

Οι έμποροι γιόρτασαν τον προστάτη τους

Δημοσίευση: 16 Απρ 2018 22:14

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Φαρσάλων στη συνοικία "Βαρούσι" γιορτάστηκε με επισημότητα και θεία κατάνυξη ο προστάτης του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων, Άγιος Θωμάς, παρουσία επισήμων, του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και πλήθους πιστών.

Στη θεία λειτουργία και στην αρτοκλασία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο οποίος ξεκίνησε το κήρυγμά του με τα σχόλια ενός αγίου της εκκλησίας μας, του Καλλίστου Νικηφόρου Ξανθοπούλου, ο οποίος είχε αναφέρει ότι ο Χριστός "κηδόμενος" του Θωμά, δηλαδή φροντίζοντας γι' αυτόν, θέλησε να ενισχύσει την πίστη του και γι' αυτό επέτρεψε να ψηλαφήσει το πνευματικό και αθάνατο σώμα του Χριστού.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη μετάδοση του γεγονότος της Αναστάσεως από τους Αποστόλους πρώτα στα Ιεροσόλυμα και μετά σ' όλο τον κόσμο από την εκκλησία.

Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας και της αρτοκλασίας το Δ.Σ. του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων μοίρασε γλυκίσματα στον αύλειο χώρο του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου, σ' όλους όσοι παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Θωμά.

Από πλευράς επισήμων παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Δημ. Μπαμπανίκας και κ. Σοφία Ταστεμίρογλου, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κων/νος Τύμπας, η πρόεδρος της Δ.Κ. Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μαρία Ιφου, κ. Νίκος Γκατζόγιας, κ. Ευαγγ. Κατσιαούνης, κ. Δέσποινα Συροπούλου, κ. Σταύρος Πουλαράκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιώργος Πιτσάβας, τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και πλήθος κόσμου.

ΦΑΡΣΑΛΑ "Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass