Κλειστή για μία εβδομάδα η Πολεοδομία Λάρισας

• Μεταφέρεται σήμερα στο κτίριο Καρανίκα απέναντι από το Δημαρχείο

Δημοσίευση: 16 Απρ 2018 16:27

Κλειστή θα παραμείνει όλη την ερχόμενη εβδομάδα η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Λάρισας καθώς θα μεταστεγασθεί στο κτίριο Καρανίκα (πρώην Α’ ΔΟΥ) απέναντι από το δημαρχείο.


Τα διάσπαρτα στο δημαρχιακό μέγαρο Τμήματα της Διεύθυνσης Πολεοδομίας θα στεγάζονται εφεξής στον 1ο και 2ο όροφο του κτιρίου απέναντι από το Δημαρχείο ενώ, όπως διευκρινίζει ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημ. Μαβίδης «στο ισόγειο του Δημαρχείου θα παραμείνει μόνο το Αρχείο της Πολεοδομίας, όπου στεγάζεται και σήμερα».
Η μετακόμιση των Υπηρεσιών, από το ισόγειο, τον 1ο και τον 3ο όροφο του Δημαρχείου στοχεύει αφενός στην αποσυμφόρηση του μεγάρου και παράλληλα στη συγκέντρωση (στο νέο κτίριο) των Υπηρεσιών προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες.
 Υπενθυμίζεται πως πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι, στους χώρους που θα αποδεσμευθούν στο ισόγειο να στεγασθούν – μελλοντικά – υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πολίτη.
Η μετακόμιση θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα 16 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου οπότε, εκτιμάται ότι τη μεθεπόμενη εβδομάδα οι Υπηρεσίες θα τεθούν σε λειτουργία.
Όπως διευκρινίζεται από τον Δήμο, «θα μετακομίσουν όλα τα τμήματα της Διεύθυνσης: Τμήμα Έκδοσης αδειών Δόμησης. Τμήμα Τοπογραφικών και Πολεοδομικών Εφαρμογών. Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών. Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού. Η Διεύθυνση Πολεοδομίας θα έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει και να εξυπηρετήσει το κοινό από Δευτέρα 23-4-2018.
Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν μια πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση σε έναν μεγαλύτερο και άνετο χώρο γραφείων. Η μετακόμιση γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της δημοτικής αρχής για την αναβάθμιση των συνθηκών εξυπηρέτησης του πολίτη αλλά και στη βελτίωση των συνθηκών του εργασιακού περιβάλλοντος για τους υπαλλήλους», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass