Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Κινητοποίηση συνταξιούχων

Δημοσίευση: 17 Απρ 2018 15:41

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων καλεί όλους τους συνταξιούχους σε πανελλαδική κινητοποίηση για τις «αντισυνταξιουχικές διατάξεις του Νόμου 4387/16», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους. Στη Λάρισα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου στις 10 το πρωί στην Κεντρική πλατεία.

«Με τοπικές, περιφερειακές και πανελλαδικές συγκεντρώσεις να εκφράσουμε την αντίθεσή μας απέναντι στις αντισυνταξιουχικές - αντιασφαλιστικές πολιτικές που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή, που καταστούν εκατομμύρια συνταξιούχους σε επαίτες. Καλούμε όλους τους συνταξιούχους του Ν. Λάρισας να νικήσουν τον φόβο, την αδιαφορία, την καταστρεπτική αντίληψη του “δεν γίνεται τίποτα” και να πάρουν αποφασιστικά μέρος στον αγώνα τώρα, αύριο θα είναι αργά. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Δήμος Κουμπούρης από το ΙΚΑ και ο Χρήστος Κολοβός από τον ΟΑΕΕ», σημειώνουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση.

Παράλληλα, καλούν τους συνταξιούχους να πάρουν αγωνιστικά μέρος στις εκδηλώσεις του Εργατικού Κέντρου Λάρισας για την 1η Μάη.