ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Έργα αθλητισμού στα Φάρσαλα

* Ο Δήμος "ξεκόβει" για επιπλέον χρηματοδότηση των σωματείων

Δημοσίευση: 21 Απρ 2018 22:06

Σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, στην οποία μετά από συζήτηση τα 11 θέματα της ημερήσιας διάταξης ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η υπ' αριθμ. 5/2018 μελέτη του έργου με τίτλο "Ασφαλτόστρωση οδών Τοπικών Κοινοτήτων", που αφορούσε Κοινότητες της Δ.Ε. Ενιπέα, Πολυδάμαντα, Ναρθακίου και την οδό Αγίου Δημητρίου στα Φάρσαλα. Επίσης εγκρίθηκε το 1ο ΑΠΕ του έργου με τίτλο "Διαμόρφωση-Ανάπλαση του χώρου βόρεια του ιερού ναού της Αγίας Παρασκευής", αποφασίστηκε η διοργάνωση εκδηλώσεων μνήμης, των εκτελεσθέντων πατριωτών στον οικισμό Κάτω Δασόλοφος στις 31 Μαΐου 2018, εγκρίθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στην τοποθεσία "Χαϊντάρια", καθώς και η διοργάνωση σειράς εκδηλώσεων την Πέμπτη 17/5/2018 για τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας, του ΚΕΠ Υγείας και της ημερίδας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα "Μεταμοσχεύσεις". Την Τρίτη 8/5/2018 εγκρίθηκε να διοργανωθεί ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα "Εμβόλια και επιδημία της ιλαράς" και παρουσίαση προγράμματος υγείας στα σχολεία με θέμα "Εμβόλια - Διατροφή - Κάπνισμα για παιδιά και εφήβους (6-18 ετών)".

Αποφασίστηκε η κατάληψη κοινόχρηστων χώρων (πλατείες, πεζοδρόμια, πεζόδρομοι) να γίνεται σε ποσοστό 50% και να εξασφαλίζεται η άνετη διέλευση των πεζών.

Στα εκτός ημερησίας θέματα ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν έργα αθλητισμού με χρηματοδότηση 100.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα σχολικά αθλητικά κέντρα στο 1ο Δημ. Σχολείο Φαρσάλων και στα Δημοτικά Σχολεία Βαμβακούς και Σταυρού.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος απαντώντας σε ερωτήσεις του δ.σ. κ. Νίκου Γκατζόγια ανέφερε ότι τα αθλητικά σωματεία τη φετινή χρονιά δεν θα χρηματοδοτηθούν, ενώ για το πρόβλημα με την αγροτική οδοποιία ανέφερε ότι "θα πορευθούμε με τα μέσα που διαθέτουμε", ενώ απαντώντας στον δ.σ. κ. Γιώργο Αρσενόπουλο για το πρόβλημα που υπάρχει στην οδό Ν. Κουκουφλή με το κυκλοφοριακό, δήλωσε ότι θα εξεταστεί το θέμα σε συνεργασία με το Α.Τ. Φαρσάλων.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass