Η ΕΑΛ για την έρευνα του Α.Τ. Ελασσόνας

Δημοσίευση: 21 Απρ 2018 15:48

Με αφορμή έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας που οδήγησε στην εξιχνίαση εγκληματικής οργάνωσης, η Ενωση Αστυνομικών Λάρισας σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «για ακόμη μια φορά οι συνάδελφοι του Α.Τ. Ελασσόνας μας έκαναν υπερήφανους.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση η οποία εξαπατούσε ανύποπτους πολίτες-πελάτες, πουλώντας σε δελεαστικές τιμές αυτοκίνητα και διάφορα ανταλλακτικά, μέσω διαδικτύου, για τα οποία λάμβαναν διάφορα ποσά προκαταβολικά, χωρίς βέβαια ποτέ να παραδίδουν στους ενδιαφερόμενους τα προς πώληση είδη.

Η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί στις είδη πολλές και αξιόλογες υποθέσεις που έχουν εξιχνιασθεί από τους συναδέλφους της εν λόγο υπηρεσίας οι οποίοι εργάσθηκαν για μια ακόμη φορά μεθοδικά και με μεγάλη αίσθηση καθήκοντος. Για εμάς όμως που γνωρίζουμε το καλό κλίμα που υπάρχει στην Υπηρεσία, καθώς και τη δουλειά που γίνεται από όλο το προσωπικό, η επιτυχία αυτή όπως και οι προηγούμενες, είναι αναμενόμενες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass