Ρωτήστε την κ. Αναστασοπούλου ποιος άσκησε δίωξη

* Νέα επιστολή του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ι. Καψάλη

Δημοσίευση: 23 Απρ 2018 22:18

«Πετώντας την μπάλα στην κερκίδα» κατά το κοινώς λεγόμενο, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, επανέρχεται με νέα, τρίτη κατά σειρά επιστολή του την "Ε", αποδεχόμενος φυσικά τη δημοσιευθείσα χθες αποκάλυψη ότι προσέφυγε στην Εισαγγελία κατά της προϊσταμένης του Ελ. Αναστασοπούλου, πράγμα που αρνούνταν κατηγορηματικά στις δύο προηγηθείσες.

Αντί κάποιας πειστικής εξήγησης για την αρχική επιμονή του ή και κάποιας κίνησης για λόγους ευθιξίας όπως ανέμεναν ορισμένοι σε κύκλους της εκπαίδευσης, ο Γιάννης Καψάλης, συνεχίζοντας το παιχνίδι με τις λέξεις και τη νομική ορολογία, σημειώνει τα ακόλουθα, σε σαφώς πιο ήπιους τόνους αυτή τη φορά: «Προφανώς κάποιους εξυπηρετεί - ας το κρίνουν οι αναγνώστες σας - να αποσιωπάται το ουσιαστικό και να αμφισβητείται μέσω της διαπόμπευσής του το δικαίωμα του διοικούμενου να ασκεί τα νόμιμα δικαιώματά του, όταν θεωρεί ότι αυτά παραβιάζονται από την υπερκείμενη αρχή.

Εάν πραγματικά σας ενδιέφερε η αλήθεια εύκολα θα μπορούσατε εξ αρχής να διαπιστώσετε ποιος και γιατί άσκησε την ποινική δίωξη στην κ. Αναστασοπούλου. Αν δηλαδή προκλήθηκε από δικές μου ενέργειες ή την άρνησή της να συμμορφωθεί με την εισαγγελική παραγγελία και όχι φυσικά από την αίτησή μου για τη χορήγησή της, που σκοπίμως εσείς διαστρεβλώνετε και παρουσιάζετε ως μηνυτήρια αναφορά, με την οποία ζητούσα το αυτονόητο, να μου δοθεί αντίγραφο της εντολής της διενέργειας της ΕΔΕ, μετά την άρνησή της να μου τη χορηγήσει.

«Κοντός ψαλμός αλληλούια». Την Τρίτη η κ. Αναστασοπούλου, όπως εσείς μας πληροφορήσατε, καλείται από τον Πταισματοδίκη να δώσει εξηγήσεις. Ρωτήστε την λοιπόν να σας πληροφορήσει ποιος άσκησε την ποινική δίωξη και γιατί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το πρώτο έγγραφο που είχε αποκαλύψει η "Ε" η κ. Αναστασοπούλου καλείται να καταθέσει στο πλαίσιο «προκαταρκτικής εξέτασης μετά από μήνυση του Ιωάννη Καψάλη».

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass