Κυκλοφοριακή Αγωγή στους μαθητές του Στομίου

* Ενημέρωση από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών

Δημοσίευση: 23 Απρ 2018 22:22

Κλιμάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών με επικεφαλής τον διοικητή του τμήματος Πρόδρομο Χαρισμανίδη αστυνόμο Α΄ επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Στομίου με σκοπό να ενημερώσουν τους μαθητές για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής. Τόσο ο διοικητής όσο και η αρχιφύλακας κ. Ιωάννα Γκανέτσα μίλησαν στα παιδιά για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στις μετακινήσεις τους προβάλλοντας μάλιστα και ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά videos και εφιστώντας την προσοχή τους στα ζητήματα ασφαλούς μετακίνησης στους δρόμους.

Στο τέλος οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Στομίου είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν τη σειρήνα του περιπολικού καθώς και μια δοκιμαστική κλήση στο σύστημα ενδοεπικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Ήταν μια κοινή πρωτοβουλία του διευθυντή του σχολείου κ. Κώστα Πέτρου, του εκπαιδευτικού προσωπικού του Δημοτικού Σχολείου Στομίου και του διοικητή και των στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών το οποίο δεν σταματά στα στενά πλαίσια της αστυνόμευσης και της πάταξης του εγκλήματος αλλά δείχνει και το ανθρώπινο πρόσωπό στην τοπική κοινωνία και ειδικά στα μικρά παιδιά. Τέλος ήταν μία δράση η οποία χαιρετίστηκε θετικά και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Κ. ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass