Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ:

Εικόνα εγκατάλειψης στους δημόσιους χώρους της Ελάτειας

Δημοσίευση: 25 Απρ 2018 15:56

Κριτική για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν οι δημόσιοι-δημοτικοί χώροι της Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας του Δήμου Τεμπών ασκεί ο πρόεδρος Αντώνιος Γκανάτσιος, ο οποίος σε επιστολή του επισημαίνει σειρά προβλημάτων που καταγράφονται στο χωριό, χωρίς ο δήμος να δίνει λύση, ενώ αναρωτιέται «αν η δημοτική αρχή αδυνατεί ή αδιαφορεί, και ζητά να δώσει άμεσα λύση και να επαναφέρει τη ζωή των κατοίκων σε συνθήκες που αξίζουν».

Αναλυτικότερα η καταγγελία του Αντ. Γκανάτσιου αναφέρει τα εξής: Απαράδεκτη χαρακτηρίζεται πλέον η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι δημόσιοι χώροι της Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας εντός και εκτός του οικισμού. Τα πάρκα, τα πεζοδρομία, οι δρόμοι, το κοιμητήριο, οι ελεύθεροι δημοτικοί χώροι του χωριού έχουν εγκαταλειφθεί, παντού βλέπεις χόρτα. Απροσπέλαστοι και δύσβατοι οι αγροτικοί δρόμοι, ταλαιπωρία για τους αγρότες και κατοίκους που καθημερινά κινούνται σ’ αυτούς. Κάδοι απορριμμάτων σπασμένοι ,διαλυμένοι χωρίς καπάκια με τα σκουπίδια να μυρίζουν και να βρίσκονται έξω από αυτούς. Άσχημο και απαράδεκτο το θέαμα που αντικρίζουμε και βιώνουμε καθημερινά στο χωριό μας. Η κατάσταση πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου. Οι ημέρες διακοπών του Πάσχα και του πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής οδήγησαν πολλές οικογένειες συγχωριανών μας αλλά και επισκέπτες που κατοικούν αλλού, να επισκεφθούν το χωριό μας και να αντικρίσουν αυτή την κατάσταση. Οι εικόνες αποτρόπαιες και τα παράπονα των συνδημοτών μας πολλά. Η διοίκηση του Δήμου Τεμπών αδυνατεί ή αδιαφορεί; Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν θα δεχτώ για ακόμη μια φορά πως φταίει ο πρόεδρος, γιατί έτσι βολεύει. Η ευθύνη για να το γνωρίζουν όλοι, κάτοικοι και επισκέπτες, ανήκει αποκλειστικά στη Δημοτική Αρχή αλλά και στα μέλη αυτής (Δημοτικοί σύμβουλοι – τοπικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας) για την αδιαφορία τους και την απραξία τους. Οφείλετε κύριοι της Δημοτικής Αρχής να δώσετε λύση στην καθημερινότητα των κατοίκων και να επαναφέρετε τη ζωή των κατοίκων μας σε συνθήκες που αξίζουν, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass