Εντυπωσίασε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

*Στα «Κωνσταντίνεια» για τους Πολιούχους του Συκουρίου

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2018 22:35

Mουσική πανδαισία χθες το βράδυ στο Συκούριο με τη συμμετοχή της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία εντυπωσίασε με τη συναυλία που έδωσε στην πλατεία Θέμιδος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Κωνσταντίνεια» προς τιμήν των πολιούχων του Συκουρίου ισαποστόλων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου, τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος Παιδείας Δήμου Τεμπών και της τοπικής εκκλησίας.

Προηγήθηκε, στις 7 το απόγευμα Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία, χοροστατούντος του εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης-Τυρνάβου, πανοσιολογιοτάτου αρχιμανδρίτη Νικηφόρου Κοντογιάννη.

Επίσης χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν σκοπευτικοί αγώνες από τον Κυνηγετικό Σύλλογο περ. Συκουρίου στο Σκοπευτήριο του Συλλόγου.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σήμερα Δευτέρα, ανήμερα της γιορτής στις 7 το πρωί στο εορτάζοντα Ιερό Ναό Συκουρίου θα τελεστεί Όρθος και Θεία λειτουργία, χοροστατούντος του εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης-Τυρνάβου, πανοσιολογιοτάτου αρχιμανδρίτη π. Σέργιου Παραλίκα. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της εικόνας των πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τη συνοδεία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού και αγήματος του 1ου Συστήματος Προσκόπων Συκουρίου.

Επίσης, την Παρασκευή 25 Μαΐου θα γίνει μουσικό αφιέρωμα στις δεκαετίες 1960-1970 από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών και την παιδική χορωδία, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (Μπάρος).

ΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Επίσης, με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, χθες το πρωί, οι σκοπευτικοί αγώνες που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Συκουρίου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Τεμπών και τη Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο σκοπευτήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου στη θέση « Κληματαριά» της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου, με τη συμμετοχή δέκα κυνηγών.

Πρώτος στις βολές αναδείχθηκε ο Δημοσθένης Γούλας, με δεύτερο τον Ιωάννη Μπέλτσιο και τρίτο τον Ιωάννη Γκιάτα.

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος με τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Αργυρίου και τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου κ. Γεώργιο Μπέλτσιο.

* Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος ευχαρίστησε την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού που αποδέχτηκε την πρόταση να βρίσκεται στον Δήμο Τεμπών και στη δημοτική κοινότητα Συκουρίου

Ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη για τη διαμεσολάβησή του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να συμμετέχει η Μπάντα στις εκδηλώσεις. Επίσης ευχαρίστησε τον διοικητή 1ης Στρατιάς κ. Δημόκριτο Ζερβάκη και τον διοικητή του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα ταγματάρχη κ. Γρήγορη Λέφα για τη στήριξή τους και την καλή συνεργασία για τη φιλοξενία των μουσικών.

Επίσης ο κ. Κολλάτος κλείνοντας σημείωσε με έμφαση:

«Οι σκέψεις όλων μας, οι καρδιές μας, οι ευχές όλων μας είναι δίπλα στα δυο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας, που δοκιμάζονται στην Αδριανούπολη, καθώς και στις οικογένειές τους.

Να ευχηθούμε να επιστρέψουν όσο πιο σύντομα και ασφαλείς στην πατρίδα μας».

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Στις χθεσινές εκδηλώσεις στο Συκούριο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, οι βουλευτές κ. Νίκος Παπαδόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Λάρισας κ. Γιάννης Ράπτης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος κ.α.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass