Εκπόνηση μελέτης για ανοιχτό κολυμβητήριο στην Ελασσόνα

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2018 16:00

Το πρώτο βήμα, για τη δημιουργία του ανοιχτού κολυμβητηρίου στην Ελασσόνα, έγινε χθες, με την υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης μελέτης,

μεταξύ του Δήμου Ελασσόνας και του οικονομικού φορέα με την επωνυμία «Σύμπραξη Λαγός Δημήτριος – Φακής Κωνσταντίνος και Κακάτσιος Βασίλειος».

Αμέσως μετά την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού ο δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Νίκος Ευαγγέλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα γίνεται το πρώτο βήμα, μιας διαδικασίας που θα οδηγήσει, όταν ολοκληρωθεί, στην κατασκευή ενός ανοιχτού κολυμβητηρίου στην πόλη της Ελασσόνας, μια αθλητική υποδομή που τόσο πολύ λείπει από ολόκληρη την επαρχία.

Θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε να αρχίσει να υλοποιείται το σχέδιό μας.

Από την αρχή ξεκαθαρίσαμε πως πρώτιστο μέλημα της δημοτικής μας αρχής είναι η επένδυση σε αθλητικές, και όχι μόνο, υποδομές, με στόχο τη μετατροπή της Ελασσόνας σε μια σύγχρονη πόλη που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των πολιτών της. Συνεχίζουμε…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass