Τίμησαν τον συνάδελφό τους που «έφυγε» απρόσμενα

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2018 15:58

Τον συνάδελφο τους που «έφυγε» πριν λίγες ημέρες απρόσμενα από τη ζωή, τίμησαν οι αυτοδιοικητικοί του Δήμου Ελασσόνας, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας.

Στην αρχή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνης Μπίσμπας που αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Χαλκίδη, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, υπενθυμίζοντας το σχετικό ψήφισμα που εκδόθηκε και ότι στην τρέχουσα θητεία του το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας ατυχώς ήδη καταγράφει 2 απώλειες, αφού έχασε δύο δημοτικούς συμβούλους.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Μάιο του 2016, ακριβώς τέτοιες ημέρες πριν δύο χρόνια, απεβίωσε ο δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας Γιώργος Πετσέτας.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, και αφού συλλυπήθηκε δημόσια την οικογένεια του εκλιπόντος Γιάννη Χαλκίδη, πρότεινε στο σώμα ως ελάχιστο δείγμα τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αυτοδιοικητικού Γιάννη Χαλκίδη. Και όλα αυτά με «φόντο» την άδεια θέση του εκλιπόντος, την ανθοδέσμη και τα σκυθρωπά πρόσωπα όλων των αυτοδιοικητικών…

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass