«Πλήρωσα για τον έρωτά μου, 1.000.000 ευρώ»

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΘΥΜΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ, ΑΒΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2018 22:00
Η γνωστή καλλιτέχνιδα κάνοντας δηλώσεις, μόλις βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας Η γνωστή καλλιτέχνιδα κάνοντας δηλώσεις, μόλις βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας

«Έπαιρνα για κάθε επεισόδιο του διάσημου σήριαλ πενήντα-πενήντα, 4.000 ευρώ. Στο θέατρο επίσης αμειβόμουν με 4.000 ευρώ τον μήνα.

Ακόμα έκανα και σπικάζ από τα οποία πληρωνόμουν 1.000 ευρώ τη φορά. Δούλεψα σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και κατάφερα να μαζέψω με ιδρώτα περισσότερα από 1.000.000 ευρώ. Για να έρθει αυτός ο άνθρωπος να με εξαπατήσει και να τα χάσω όλα...».

Η γνωστή τηλεπερσόνα, Άβα Γαλανοπούλου, με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε για πολλές ώρες να εξηγήσει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, πώς ένας Βολιώτης, με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνια ερωτική σχέση ήταν η αιτία για να βγάλει «φτερά» η περιουσία της.

«Ήμουν σφόδρα ερωτευμένη μαζί του. Ερχόταν συνέχεια στο θέατρο και καθόταν πρώτη σειρά. Συνάψαμε σχέση και άρχισα να του έχω τυφλή εμπιστοσύνη», κατέθεσε μεταξύ άλλων και συνεχίζοντας ανέφερε: «Μου είπε πως ξέρει από λογιστικά και άρχισε να μου μιλάει για επενδύσεις. Μου έλεγε πως έχει πολλές γνωριμίες».

Στην αρχή λοιπόν ισχυρίστηκε πως την έπεισε να κάνει μια επένδυση σε Τράπεζα της Μαγνησίας, από την οποία θα έπαιρνε υψηλό επιτόκιο 7,5%. Είπε πως δέχθηκε και του έδωσε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Εν συνεχεία την έπεισε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, να ιδρύσουν μια εταιρεία στην οποία θα πήγαιναν όλα τα χρήματα από τις αμοιβές της. «Ήμουν άσχετη τελείως με τα χρήματα. Ήθελα κάποιον να με βοηθάει στη διαχείρισή τους. Πείστηκα πως μπορεί το κάνει αυτός με ασφάλεια για μένα. Μου μιλούσε για ευνοϊκότερη φορολογία».

Κι έτσι έγινε, σύμφωνα με τη γνωστή καλλιτέχνιδα που κατά τη διάρκεια των ετών αυτών της έδινε, όπως λέει, «λίγα χρήματα για να κινείται».

Κάποια στιγμή ωστόσο δημιουργήθηκαν ρήγματα στη σχέση τους ενώ η ίδια πέρασε και ένα σοβαρό, όπως ανέφερε, πρόβλημα υγείας. «Τότε άρχισα να του ζητάω τα χρήματα και αυτός άλλαξε τελείως συμπεριφορά. Έβρισκε διάφορες δικαιολογίες για να αποφεύγει τα ραντεβού. Πάντα μου έλεγε να μην ανησυχώ».

Η ίδια ανάφερε μάλιστα πως ήθελε να φτιάξει τη διαθήκη της, καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν πολύ σοβαρό.

«Αυτό μου στοίχισε στη δουλειά. Πλέον ζω από τους φίλους μου και την οικογένειά μου» κατέληξε.

Ο άνδρας από τον Βόλο κατηγορείται για απάτη ποσού περίπου 600.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, κατέθεσε και ένας μάρτυρας υπεράσπισης, ο οποίος είπε ότι «τα χρήματα αυτά του τα έδωσε για να τον βοηθήσει υπό μορφή δανείου» και πως ο κατηγορούμενος «δεν έχει καμία επενδυτική ικανότητα».

*Η δίκη συνεχίζεται.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Μου έφαγαν 20 εκατ.

ευρώ με τον ίδιο τρόπο ...»

 

2papadopoylosssss12 6

 

Ως χαρισματικός στον επικοινωνιακό τομέα, δεν δυσκολεύτηκε να «κερδίσει» το ακροατήριο με τον τρόπο του, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος. Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας, όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Μίλησε για τη συνάδελφό του και τη χαρακτήρισε άνθρωπο που εργάστηκε σκληρά όλα αυτά τα χρόνια ενώ αναφέρθηκε και σε δική του υπόθεση λέγοντας: «Εμένα μου έφαγαν 20 εκατ. ευρώ με τον ίδιο τρόπο, για να μου πάρουν ένα σπίτι. Μου τα πήραν άνθρωποι του χώρου». Για την Άβα Γαλανοπούλου τόνισε ότι «τυφλώθηκε από τον έρωτα».

Του Κώστα Γκιάστα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass