Εγκαίνια ιατρείου στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2018 22:19

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και παρουσία δεκάδων Ελασσονιτών και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκαν στην Ελασσόνα τα εγκαίνια του ιατρείου του καρδιολόγου – διδάκτορα Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γεωργίου Αθ. Νάτσιου. Τον καθιερωμένο αγιασμό, στον νέο καλαίσθητο επαγγελματικό χώρο (επί της οδού 6ης Οκτωβρίου 84) του Γ. Νάτσιου, τέλεσε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων με την παρουσία κληρικών των ενοριών της πόλης.


Στη συνέχεια, ο νέος καρδιολόγος της Ελασσόνας με την οικογένειά του δέχθηκαν τις ευχές του κόσμου για το νέο του ξεκίνημα στο λειτούργημα της ιατρικής.
Ο νέος Ελασσονίτης επιστήμονας ιατρός Γ. Νάτσιος, γιος του ιατρού Αθ. Νάτσιου και της εκπαιδευτικού Λυδίας Αλεξανδρίδου, συνεχίζει μία πολύχρονη και αναγνωρισμένη οικογενειακή παράδοση στον ευαίσθητο χώρο της ιατρικής επιστήμης, που άρχισε το 1959 από τον αείμνηστο παππού του Γεώργιο Αλεξανδρίδη και συνεχίστηκε το 1988 από τον πατέρα του Αθανάσιο Νάτσιο. Ακολούθησε πλούσιο «catering» στον φιλόξενο προαύλειο χώρο των οικογενειών Αλεξανδρίδη - Νάτσιου, που επιμελήθηκαν οι άνθρωποι του κέντρου «Hamos Place».
Ανάμεσα στις παρουσίες: οι αντιδήμαρχοι Διονύσης Μπαλούκας και Γιώργος Γιαννούλας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ Ανέστης Σερετίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρ. βουλευτές, ο διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας Πέτρος Μουταφίδης, παλαιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωπος του βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, μέλη της ιατρικής «οικογένειας» της επαρχίας Ελασσόνας και του νομού Λάρισας, η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, επαγγελματίες, κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass