Προχωρά το εκπτωτικό κέντρο στη Λάρισα

ΕΠΕΝΔΥΣΗ 9 ΕΚΑΤ. - "FASHION CITY OUTLET" Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2018 15:32 | Τελευταία ενημέρωση: 18 Ιουν 2018 11:57

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η επανεκκίνηση λειτουργίας του εμπορικού κέντρου Pantheon Plaza στη Λάρισα, το οποίο τους επόμενους μήνες θα μετατραπεί σε εκπτωτικό κέντρο τύπου outlet.

Ο σχεδιασμός για την επιστροφή του κέντρου σε λειτουργικό στάδιο, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε απομείνει μόνο η αλυσίδα Media Markt, έχει ολοκληρωθεί και ο μετασχηματισμός του "Pantheon" σε ένα νέο εμπορικό ψυχαγωγικό σχήμα, αναμένεται το προσεχές φθινόπωρο.
 Το νέο εμπορικό κέντρο θα ονομάζεται Fashion City Outlet και θα ανήκει στη Λάρισα Α.Ε., η οποία αποτελεί σύμπραξη της Sonae Sierra, διεθνούς εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών κέντρων, και της επενδυτικής Bluehouse Capital, με κύρια δραστηριότητα την ανάπτυξη ακινήτων. Οι δύο εταιρείες διαθέτουν μακρά εμπειρία στη δημιουργία και τη διαχείριση εμπορικών και ψυχαγωγικών συγκροτημάτων στην Ελλάδα και σε 18 χώρες παγκοσμίως. Η επένδυσή τους θα ανέλθει σε 9 εκατ. ευρώ (έναντι 76 εκατ. ευρώ που κόστισε όταν άνοιξε το 2008), θα εκτείνεται σε επιφάνεια 20.000 τ.μ. και θα φιλοξενεί γνωστά εμπορικά καταστήματα, τα οποία θα προσφέρουν επιλεγμένα είδη ένδυσης, υπόδησης και άλλα, σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από τις κανονικές, καθώς και επιλογές εστίασης και διασκέδασης. Φιλοδοξεί να αποτελέσει μια νέα πρόταση για αγορές και ψυχαγωγία στην πόλη της Λάρισας, που θα δρα συμπληρωματικά προς την τοπική αγορά, καθώς και έναν ελκυστικό προορισμό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Θεσσαλίας ευρύτερα. Οι νέοι επενδυτές θεωρούν πως το νέο τους εγχείρημα θα έχει θετικό πρόσημο τόσο για τη Λάρισα όσο και για όλη τη Θεσσαλία, θα αναζωογονήσει και θα ωφελήσει την τοπική οικονομία, δημιουργώντας αξία που θα διαχυθεί στην περιοχή κατά τη διάρκεια της ανακατασκευής και της λειτουργίας του, τόσο μέσω της δημιουργίας τουλάχιστον 600 νέων θέσεων εργασίας, όσο και μέσω της αύξησης της εμπορικής κίνησης. Παράλληλα, στοχεύουν στη δημιουργία αμοιβαία επωφελών συνεργασιών με φορείς και επιχειρήσεις της περιοχής καθώς θεωρούν πως η παρουσία κορυφαίων διεθνών εμπορικών σημάτων εντός του εμπορικού κέντρου θα υποστηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις που θα λειτουργούν στις εγκαταστάσεις του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass