«Το fake news της χρονιάς, διεκδικεί χρυσό βατόμουρο»

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ…

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2018 16:33

«Είναι το fake news της χρονιάς και διεκδικεί «χρυσό βατόμουρο». Με τη φράση αυτή σχολίασε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Ο κ. Αγοραστός ανέφερε πως «αυτοί που γράφουν τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι κομματικοί οι οποίοι μέχρι το 2014 καλούσαν τους πολίτες να εκφράσουν τη λαϊκή οργή. Δεν μπορούν όμως να κρύψουν τον πανικό τους επειδή βλέπουν το εκλογικό σώμα και τους πολίτες απογοητευμένους και αγανακτισμένους από την κυβέρνηση καθώς νιώθουν προδομένοι για τρίτη φορά.  

Όσον αφορά στη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλος στην ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ, ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός ξεκαθάρισε: «Ούτε εγώ ούτε στελέχη της Περιφέρειας είμαστε παρόντες στην αίθουσα εκείνη την ώρα. Όσον αφορά στην ημερίδα, δεν ήταν της Περιφέρειας» όπως ψευδώς υποστηρίζει ο συντάκτης της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η Περιφέρεια τη συνδιοργάνωσε με πολλούς φορείς.

Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε: «Η ευθύνη είναι μεγάλο πράγμα και βαρύ. Χρειάζεται λεβεντιά και ειδικά σε μια χώρα όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικεύεται στην αποποίηση των ευθυνών. Δεν μπορούν να κρύψουν τον πανικό τους επειδή βλέπουν το εκλογικό σώμα και τους πολίτες απογοητευμένους και αγανακτισμένους από την κυβέρνηση καθώς νιώθουν προδομένοι για τρίτη φορά, πρώτα στο Μνημόνιο, δεύτερο στο δημοψήφισμα και τρίτο στην αναγνώριση των Σκοπίων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Από την πλευρά του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σχολιάζοντας τα παραπάνω, σε νέα του ανακοίνωση υποστηρίζει πως «ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας παραποιεί συνειδητά την αλήθεια, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλεί … “fake news” την πραγματικότητα! Χρησιμοποιεί την προσφιλή του πρακτική να «πετάει την μπάλα στην εξέδρα». Επιχειρώντας να αποποιηθεί των ευθυνών του για τον λεκτικό προπηλακισμό που υπέστη ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Νίκος Παπαδόπουλος, από «γνωστά – άγνωστα» στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, «δείχνει» τους εκπροσώπους των αγροτικών φορέων και οργανώσεων που μετείχαν στην εκδήλωση, ενώ η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν η διοργανώτρια αρχή και η πρόσκληση που στάλθηκε φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ιδίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass