Μπάσκετ ενάντια «στη ναρκωκουλτούρα»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2018 16:21

Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 με μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά, διοργανώνει για 2η φορά η ΚΝΕ Λάρισας.

Το τζάμπολ θα δοθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 6 μ.μ στην πλατεία Λαμπρούλη. Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της νεολαίας «η χειροτέρευση των όρων ζωής πάει μαζί με την όλο και πιο εντεινόμενη προσπάθεια για την αύξηση της χρήσης, της εξάρτησης, της διάδοσης των ναρκωτικών.

Παράλληλα, το εμπόριο των ναρκωτικών αποτελεί μία τεράστια μπίζνα παγκόσμια, με δισ. ευρώ κέρδη για τους μεγαλοεπιχειρηματίες νόμιμους και μη που μπλέκονται. Σήμερα οι υπερασπιστές της νομιμοποίησης της κάνναβης με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούν να αποσπάσουν τη στήριξη της νεολαίας στα σχέδιά τους. Πότε σκαρφίζονται τα οφέλη της καλλιέργειας κάνναβης στην αγροτική οικονομία, πότε παρουσιάζουν ακόμα και με ανεύθυνο τρόπο προβάλλοντας στους ασθενείς την κάνναβη σαν φάρμακο. Δεκάρα δε δίνουν για τους ασθενείς. Με τέτοια τερτίπια επιδιώκουν να διαφημίσουν τη θολούρα στο μυαλό!

Η θέση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά είναι η μόνη προοδευτική και ριζοσπαστική γιατί έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο, τις σχέσεις του με τους συνανθρώπους του και όχι σαν μονάδα που πρέπει να επιβιώσει στη ζούγκλα του ανταγωνισμού. Γιατί δε δεχόμαστε ότι πρέπει να «συνηθίζουμε» στο πρόβλημα των ναρκωτικών σαν κάτι φυσικό, αλλά πρέπει να παλέψουμε ενάντια στις αιτίες που το γεννούν και το συντηρούν. Με τη νεολαία πρωταγωνιστή στον αγώνα και όχι στη φυγή! Η ομαδικότητα, η συλλογικότητα, η μαχητικότητα, η πραγματική ψυχαγωγία που προσφέρει η ενασχόληση με τη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό, με τον πολιτισμό και την καλλιτεχνική δημιουργία μπορούν να δώσουν μία σημαντική απάντηση απέναντι στον δρόμο της υποταγής και της ναρκωκουλτούρας».

Δηλώσεις συμμετοχής: 6981-710752 Αλέξανδρος, 6944-777925 Βασίλης

mail: mathlarissa@gmail.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass