Βγήκε όπλο για ένα κλιματιστικό!

«ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ» ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2018 17:36

Σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα σε πολυκατοικία στο κέντρο της Λάρισας, όταν μια απλή διαφωνία για την τοποθέτηση ενός εξωτερικού στοιχείου κλιματιστικού, έφερε στα χέρια έναν από τους συνδιαχειριστές της πολυκατοικίας με έναν Έλληνα ένοικο και έναν ένοικο υπήκοο Βουλγαρίας, κάτοικο σήμερα Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διένεξη είχε να κάνει με το σημείο της τοποθέτησης του κλιματιστικού της οικογένειας των Βουλγάρων η οποία μένει στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Σε κάποια στιγμή τα «αίματα άναψαν» και πάνω στη διαμάχη ο πρώτος εκ των συμμετεχόντων στη διένεξη έτεινε προς τον δεύτερο και τον τρίτο όπλο ένα αεροβόλο.

Προς στιγμή δημιουργήθηκε πανικός, με το όπλο να απομακρύνεται μετά από παρέμβαση ψυχραιμότερων. Ταυτόχρονα κλήθηκε η αστυνομία όπου άνδρες της ΟΠΚΕ απέκλεισαν την περιοχή (φωτ.) και προέβησαν σε έλεγχο στο σπίτι του ιδιοκτήτη. Αρχικά βρέθηκε ο γεμιστήρας και στη συνέχεια και το όπλο. Ο κάτοχος του όπλου παραδέχτηκε την κατοχή του. Στη συνέχεια τα τρία άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο οδηγήθηκαν στην αστυνομία όπου και διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass