Φάρσαλα: Παραίτηση υποψηφίων και της Εφορευτικής Επιτροπής

ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ.

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2018 18:10

Απέσυραν τις υποψηφιότητές τους 5 στελέχη του ΚΙΝΑΛ Φαρσάλων μεταξύ των οποίων και η νυν γραμματέας κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου, καθώς και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής καταγγέλλοντας παρασκηνιακές μεθόδους και συμπαιγνίες, στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο διορισμένος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Λάρισας, υποστηρίζοντας μέλη του ΚΙΝΑΛ που είναι της αρεσκείας του.

Συγκεκριμένα, η επιστολή παραίτησης αναφέρει τα εξής:

"Ολο το προηγούμενο διάστημα ήμασταν εμπράκτως παρόντες βάζοντας πλάτη για την προοδευτική παράταξη, ώστε να μπορούμε σήμερα να συζητάμε για την προοπτική της. Μία προοπτική όμως η οποία υπονομεύεται από παλαιολιθικές πρακτικές διορισμένων θεσμικών παραγόντων. Τις τελευταίες ημέρες βιώσαμε καταστάσεις που δεν τιμούν την ιστορία της προοδευτικής παράταξης στον νομό μας. Μέσα από παρασκηνιακές μεθόδους και συμπαιγνίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο διορισμένος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Λάρισας. Επιχειρήθηκε τεχνηέντως ο παρασκηνιακός έλεγχος της ανάδειξης υποψηφίων της Δ.Ο. στα Φάρσαλα. Την Τετάρτη 20/6/2018 στις 10 μ.μ. ήταν γνωστές 7 υποψηφιότητες, ενώ στις 10.20 μ.μ. έγιναν 9. Αν το αφήναμε κι άλλο χρονικό διάστημα θα γίνονταν περισσότερες. Ο τρόπος ήταν διαβλητός γιατί κάποιοι γνώριζαν τις υποψηφιότητες - μετά από ομολογία του γραμματέα της Ν.Ε. - για να κάνουν τα παιχνίδια τους. Είχαν γνώση για το ποιες υποψηφιότητες κατατίθεντο. Με αυτόν τον τρόπο έκαναν παρασκηνιακό σχεδιασμό με παιχνίδι στημένο, όχι σε βάση ίση των υποψηφίων.

Αυτό δημιουργεί άνισες συνθήκες και γι' άλλη μία φορά μας παραπέμπει στο παρελθόν κι όχι σε κάτι νέο. Γι' αυτούς τους λόγους αποσύρουμε τις υποψηφιότητές μας".

Την επιστολή παραίτησης υπογράφουν οι υποψήφιοι: 1) Αθανάσιος Αργυράκης, 2) Ευγενία Τσιάκαλου, 3) Κυριακή Παναγιωτοπούλου, 4) Κωνσταντία Μπένου - Παπακωνσταντίνου, 5) Σοφία Ταστεμίρογλου.

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής: 1) Αμαλία Δημουλά (πρόεδρος), 2) Ιουλία Εγγλέζου, Παρασκευή Αρσενοπούλου.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass