Σύντομα δίνεται λύση με τα ΕΛΤΑ στο Δαμάσι

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2018 22:00

Σύντομα αναμένεται να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που απασχολεί την τοπική κοινωνία του Δαμασίου με την έλλειψη πρακτορείου των ΕΛΤΑ. Ωστόσο συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες από τους κατοίκους του χωριού για τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετούνται από τα ΕΛ.ΤΑ. μετά τη διακοπή της συνεργασίας των ΕΛ.ΤΑ. με τοπικό πράκτορα του Ταχυδρομείου.

Μετά το κλείσιμο του Πρακτορείου των ΕΛ.ΤΑ. στο χωριό το οποίο είναι από τα πλέον δυναμικά του νομού με 1.500 κατοίκους, με νέους ανθρώπους που μένουν στον τόπο τους η εξυπηρέτηση είναι ελλιπής παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ταχυδρόμων και του προϊσταμένου του υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Τυρνάβου.

Το πρόβλημα μπορεί μεν να είναι προσωρινό αφού έχει γίνει προκήρυξη δύο φορές για τη σύμβαση ιδιώτη ο οποίος θα αναλάμβανε το πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ, αλλά δεν παύει να υπάρχει μήνες τώρα.

Η πρώτη προκήρυξη απέβη άκαρπη ενώ η δεύτερη που έληξε στις 15 Μαΐου πήρε τον δρόμο για την εξέτασή της υπηρεσιακά στα κεντρικά της Αθήνας από τα ΕΛ.ΤΑ και σύντομα αναμένεται να δοθεί οριστική λύση και να αναλάβει το πρακτορείο ένας από τους δύο Δαμασιώτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Τελικά, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» οι δύο ενδιαφερόμενοι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις και έτσι οι διαγωνισμοί απέβησαν άκαρποι.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Χθες ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης έκανε νέα παρέμβαση με επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη Λάρισα, όπου είχε συνάντηση με τον περιφερειακό διευθυντή κ. Αθανάσιο Γεωργίου και τη διευθύντρια του κεντρικού καταστήματος Λάρισας κ. Β. Σωτηρίου για τη λύση του προβλήματος. Ο δήμαρχος τόνισε κατά τη συνάντηση ότι το Δαμάσι είναι ένα δυναμικό χωριό με 1.500 κατοίκους με νέες οικογένειες που παραμένουν στο χωριό και όλο αυτό διάστημα υπάρχει μια αρρυθμία στη συνεργασία με τα ΕΛΤΑ των κατοίκων σε όλα τα επίπεδα των συναλλαγών τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί με την τοποθέτηση θυρίδων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα δημιουργηθεί στο κτίριο του «Δελήχειου» ιδρύματος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass