Συζήτησαν για την ασφάλεια των πολιτών

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2018 22:12

Tον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο αστυνομικός διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ταξίαρχος Βασίλης Καραπιπέρης με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του. Ήταν επίσκεψη ουσίας και όχι απλά εθιμοτυπική, η οποία έγινε μέσα σε άριστο κλίμα.

Ο κ. Καραπιπέρης συνοδευόμενος από τον υποδιευθυντή της Δ.Α. Λάρισας αστυνομικό διευθυντή Ιωάννη Σκριάπα ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στον Τύρναβο αφού διετέλεσε πριν πολλά χρόνια και εκείνος με επιτυχία διοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου και τον νυν διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, αστυνόμο Α΄ Σεραφείμ Μπίρδα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τόσο με τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση, όσο και τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Βασίλη Τάχα ζητήματα που αφορούν τον ευαίσθητο τομέα της αστυνόμευσης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Τυρνάβου ώστε η καθημερινότητα των δημοτών να γίνει καλύτερη και ασφαλής. Ειδικότερα ο κ. Σαρχώσης αναφέρθηκε και σε ζητήματα που χρειάζονται ιδιαίτερης μεταχείρισης. Ο κ. Καραπιπέρης είναι γνώστης όλων αυτών των ζητημάτων σε βάθος και δεσμεύτηκε ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε και οι κάτοικοι του Δήμου Τυρνάβου να συνεχίσουν να νιώθουν ασφαλείς. Τέλος ο δήμαρχος Τυρνάβου έκανε ιδιαίτερη αναφορά και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άψογη συνεργασία που έχει ο Δήμος, ο ίδιος προσωπικά και οι συνεργάτες του με το αξιόλογο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας και διοικητή του Α.Τ. Τυρνάβου κ. Σεραφείμ Μπίρδα, «δημιουργική συνεργασία που λύνει προβλήματα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Καραπιπέρης και ο κ. Σκριάπας είχαν συνάντηση, παρόντος του διοικητή κ. Μπίρδα με τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass