Τους πλήρωνε τα εισιτήρια, από Έβρο έως Αθήνα

ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 55ΧΡΟΝΟΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2018 15:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Ιουν 2018 10:14

Για μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού συνελήφθη στα διόδια Μακρυχωρίου, ένας 55χρονος από τη Λαμία. Ο 55χρονος συνελήφθη χθες τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, όταν μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι με το αυτοκίνητό του μετέφερε παράνομα έναν 19χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη επίσης για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος με τρεις ακόμη ομοεθνείς του, πριν από μερικές ημέρες, εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα από περιοχή του Έβρου. Εκεί τους παρέλαβε ο 55χρονος και στη συνέχεια με το επιβατικό του αυτοκίνητο, τους μετέφερε στο ΚΤΕΛ της Κομοτηνής.

Αφού τους πλήρωσε τα εισιτήρια έως τη Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια ακολούθησε το λεωφορείο και τους ανέμενε στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Όπου επίσης τους έβγαλε τα εισιτήρια, με το λεωφορείο για την Αθήνα ενώ ο ίδιος με τον 19χρονο θα συνέχιζαν το ταξίδι με το επιβατικό του αυτοκίνητο, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Τελικά χθες τα ξημερώματα στα διόδια Μακρυχωρίου, μετά από έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass