Συνάντηση Κατσιαντώνη - Καπετάνου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2018 16:52

Οι βαθιές δημοκρατικές αξίες που προτάσσουν τον σεβασμό και την υπευθυνότητα απέναντι στους συμπολίτες, μέσα από την ενότητα και το άνοιγμα στην κοινωνία, αποτέλεσαν τα κοινά σημεία αναφοράς του βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κατσιαντώνη και του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστου Καπετάνου.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνεχάρη τον Χρήστο Καπετάνο για το σημαντικό έργο που επιτελεί η ΝΟΔΕ Λάρισας, με γερές βάσεις και δομές λειτουργίας που την καθιστούν, όπως είπε, πρότυπο σε ολόκληρη την Ελλάδα.

"Η δυναμική εκπροσώπηση, η πολυφωνία και οι ανοιχτοί ορίζοντές της για μια κοινωνία ενωμένη και προσηλωμένη στο όραμα της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από πράξεις και πολυποίκιλες δράσεις, την κατατάσσουν στην κορυφή των κομματικών οργανώσεων που ως μέλημά της έχει τον πολίτη", επισήμανε κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής και άκρως φιλικής συζήτησης που είχε με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Καπετάνος καλωσόρισε τον Γιώργο Κατσιαντώνη στο κόμμα και ζήτησε τη συστράτευσή του στον αγώνα όλων των στελεχών της παράταξης στο Νομό Λάρισας, προκειμένου η Ν.Δ να εκλεγεί αυτοδύναμη και με υψηλό ποσοστό.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης του έδωσε το χέρι του, υποσχόμενος ότι η σκληρή δουλειά, το μεράκι, η συνέπεια και η εντιμότητά του θα αποτελέσουν τη "σημαία" του για έναν αγώνα που θα προτάσσει τη "φωνή" των συμπολιτών του για μια νέα Ελλάδα, που θα έχει το μέλλον που της αξίζει.

Επισήμανε δε την ικανοποίησή του για τις "ανοιχτές πόρτες" που βρήκε στη ΝΟΔΕ Λάρισας, οι οποίες αποτελούν την επισφράγιση μιας δυνατής και ουσιαστικής συνεργασίας, που θα έχει ως συλλογικό στόχο, το ξημέρωμα μιας καινούριας εποχής, μέσα από τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο της παράταξης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass