Στις ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας και Τυρνάβου ο Κατσιαντώνης

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2018 15:16

Στο γραφείο της προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας Σοφία Ζαχαρή (φωτ.) βρέθηκε ο βουλευτής ΝΔ Γιώργος Κατσιαντώνης. Εκεί, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «τη συνεχάρη για το ήθος της, την απλότητα της, και τον στόχο της μέσα από την Προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. να συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία της με αίσθημα προσφοράς στο συνάνθρωπο, αντιλαμβανόμενη πλήρως την οικονομική κρίση που βιώνει ο κόσμος, αλλά και την κρίση αξιών σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Η Σοφία Ζαχαρή, από την πλευρά της, δήλωσε ότι βρήκε «πολλά σημεία αναφοράς με τον Γιώργο Κατσιαντώνη, συμφωνώντας μαζί του ότι η συστράτευση για το συλλογικό καλό των Ελλήνων πολιτών θα πρέπει να είναι το πρωταρχικό χρέος όλων, ώστε να διασφαλιστούν οι αρχές και οι αξίες για ένα καλύτερο μέλλον, μέσα από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Τον κάλεσε να συνεχίσει «να είναι κοντά στον κόσμο, όπως κάνει καθημερινά, να συζητάει μαζί τους και να αναδεικνύει τα προβλήματά τους».

Συνάντηση όμως είχε ο βουλευτής και με τον πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο Τυρνάβου Ανδρέα Γιαννόπουλο. Οι δύο άνδρες έκαναν μια βόλτα μαζί στην κεντρική πλατεία για να συνομιλήσουν με τους πολίτες και να ακούσουν τα θέματα που τους απασχολούν. Οι δύο άντρες συμφώνησαν ότι «η διαδρομή για τη διεκδίκηση των δικαίων των πολιτών είναι μεγάλη, αλλά υποστήριξαν ότι με μεράκι και πολλή δουλειά οι προσδοκίες για ένα "φωτεινό" μέλλον θα επιτευχθούν».

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνεχάρη τον πρόεδρο της κ. Γιαννόπουλο «για τη στήριξή του στον συνάνθρωπο, καθώς και για την πρωτοβουλία του να περπατήσουν μαζί για να καταγράψουν τον "σφυγμό" της καθημερινότητας των κατοίκων του Τυρνάβου που ασχολούνται κυρίως με τον πρωτογενή τομέα».

Κατά τη διάρκεια της μικρής αυτοψίας τους στο κέντρο της πόλης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Χρήστο Τσιτσιρίγγο και με άλλα στελέχη της παράταξης, με τους οποίους συζήτησαν καίρια θέματα που αφορούν στον αγροτικό κόσμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass