Αδιαφορία και εγκατάλειψη στον Ρακοπόταμο…

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2018 22:12

Τον Θεό τους δεν έχουν εκεί στον Δήμο Αγιάς. Αυτό λένε και επανέρχονται με παράπονα όσοι τακτικά προτιμούν την παραλία του Ρακοποτάμου, για την κατάσταση οπου εδώ και είκοσι μέρες, μετά τις έντονες πολυήμερες βροχοπτώσεις του Ιουνίου, βρίσκεται η ομορφότερη ίσως παραλία του νομού.


Το θέμα αναδείχθηκε από την «Ε» αμέσως μετά τις βροχές, μα το καλοκαίρι περνά και, δυστυχώς, κανείς δεν ενδιαφέρεται να καθαρίσει το μέρος από τους τόνους φερτών υλικών.
Στα τηλέφωνα της Υπηρεσίας Καθαριότητας, λένε, μεταξύ άλλων, οι καταγγέλλοντες λουόμενοι ότι δεν απαντά κανένας, όσες φορές κι αν έχουν επιχειρήσει, αλλά και με αυτούς που έχουν έρθει σε επαφή από τη Δημοτική Αρχή φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Κανείς δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα. Κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται.
Πλήρης αδιαφορία για μια κορυφαία ακτή με σπάνια ομορφιά. Πλήρης εγκατάλειψη ενός έτοιμου τουριστικού προϊόντος που η φύση το δημιούργησε και παραμένει ανεκμετάλλευτο και παρατημένο από έναν Δήμο ο οποίος θα έπρεπε να επενδύει με μεγαλύτερη σοβαρότητα στον τουρισμό και στα οφέλη του. Κρίμα, σε τόσο δύσκολες εποχές, που δήμοι και επαγγελματίες έχουν την ανάγκη και του τελευταίου ευρώ, κάποιοι να είναι τόσο αδιάφοροι και αμέτοχοι. Κρίμα ένας Δήμος να διώχνει μόνος του τους επισκέπτες της περιοχής του.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass