Αγοραστός κατά Σπίρτζη για τον δρόμο Λάρισας - Φαρσάλων

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2018 15:26

«Απαράδεκτο και αδιανόητο» χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός το γεγονός ότι δεν προχωρά η μελέτη του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων με υπαιτιότητα του Υπουργείου Υποδομών.

Ο κ. Αγοραστός έκανε έκκληση προς το Υπουργείο, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που θα επιτρέψει την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

Αναλυτικότερα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο ζήτημα τόνισε τα εξής: «Είναι απαράδεκτο και αδιανόητο. Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους ότι δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η μελέτη που αφορά στον δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων την οποία εκπονεί το Υπουργείο Υποδομών και η αρμόδια διεύθυνση. Δέχομαι καθημερινά οχλήσεις από τους απλούς πολίτες με μοναδικό ερώτημα «τι θα γίνει με τον δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων». Είναι ευθύνη του Υπουργείου και της κυβέρνησης, καθώς εδώ και δέκα και πλέον χρόνια η μελέτη αυτή βρίσκεται στα συρτάρια του Υπουργείου. Το θεωρώ αδιανόητο και απαράδεκτο. Παρ’ όλες τις επισκέψεις μου και τις οχλήσεις μου προς την πολιτική ηγεσία η μελέτη αυτή δεν προχωρά. Κάνω έκκληση, προκειμένου να προχωρήσει η μελέτη και θέλω να γνωρίζετε ότι όταν εγκριθεί η μελέτη εμείς είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε χρηματοδότηση για να υλοποιήσουμε το έργο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass