Τρεις ναυαγοσώστες για τα παράλια της Λάρισας

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2018 15:20

Προσλήψεις 3 ναυαγοσωστών κάνει ο Δήμος Τεμπών για τις ανάγκες του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, θα προσληφθούν τρία άτομα, ειδικότητας ΔΕ Ναυαγοσωστών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών –επάνδρωση όλων των παραλιών του Δήμου Τεμπών που έχουν χαρακτηριστεί πολυσύχναστες για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου και της τουριστικής προβολής.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.

3. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την εξής υπεύθυνη δήλωση: α) πληρώ τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07, (β) δεν έχω κώλυμα δίμηνης απασχόλησης σύμφωνα με το Π.Δ. 164/2004 (ΦΕΚ 134/19-07-2004/Τεύχος Α’). Δεν έχω συνάψει σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με τον Δήμο Τεμπών, με την ειδικότητα ΔΕ Ναυαγοσωστών κατά τους προηγούμενους τρεις (3) μήνες με ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία ανακοίνωσης της παρούσας, γ) δεν έχω κώλυμα δίμηνης απασχόλησης σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 1434/28-06-2007/Τεύχος Α’). Δεν έχω συνάψει καμία σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με φορέα του Δημοσίου Τομέα, της οποίας η διάρκεια υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες μέσα σε χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών (παρέχεται από τον Δήμο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στo γραφείο προσωπικού του Δήμου Τεμπών (Δ/νση: Μακρυχώρι, τηλ: 24953-50410) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κα. Παπαδημητρίου Δήμητρα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία 3 εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στον χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, δηλ. από 31/7/2018 έως και 2/8/2018.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass