Ο κ. Σάκης Αβδουλάς νέος γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Τυρνάβου

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2018 17:00

Η Δημοτική Οργάνωση Τυρνάβου του Κινήματος Αλλαγής ΚΙΝΑΛ ολοκλήρωσε τη διαδικασία εκλογής νέας Συντονιστικής Επιτροπής της Οργάνωσης εκλέγοντας νέο γραμματέα τον κ. Σάκη Αβδουλά.

Αναλυτικότερα, η Συντονιστική Γραμματεία αφού συγκροτήθηκε σε σώμα, προχώρησε σε κατανομή αξιωμάτων ως εξής: Γραμματέας Αβδουλάς Αθανάσιος και αναπληρώτρια γραμματέας Μπεκίρη Καλλιόπη.

Τα υπόλοιπα μέλη είναι τα εξής: Πατσιαούρας Αστέριος, Κουκουβίνος Μάριος, Συνάπαλου Αικατερίνη, Γκασιώνης Αχιλλέας, Τσιανάκας Αστέριος.

 Από τη νέα Δημοτική Οργάνωση Τυρνάβου του Κινήματος Αλλαγής σημειώνονται τα εξής: «Η ανταπόκριση των μελών στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία  φανερώνει την αγωνία και τη στήριξη υπέρ του εγχειρήματος, για να πετύχει η ενότητα του χώρου. Δείχνει παράλληλα τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν για την ανοδική πορεία του Κινήματος Αλλαγής, για την αύξηση της πολιτικής και εκλογικής του επιρροής. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης του νέου πολιτικού σχήματος, τα νεοεκλεγέντα μέλη φιλοδοξούν να δώσουν το στίγμα τους στην τοπική Κοινωνία του Τυρνάβου».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass