«Να ζητήσει συγγνώμη ο δήμαρχος Τυρνάβου για τα Διαδημοτικά Σφαγεία»

* ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2018 15:56

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στον Δήμο Τυρνάβου για την τύχη και τη μέχρι τώρα πορεία των Διαδημοτικών Σφαγείων Τυρνάβου - Λάρισας, των οποίων τη συντριπτική πλειοψηφία των μετοχών σε ποσοστό 90,775% έχει ο Δήμος Τυρνάβου και κατά 9,225% ο Δήμος Λαρισαίων.

Μετά και τη χθεσινή τοποθέτηση της Δημοτικής αρχής Τυρνάβου του δημάρχου Παναγιώτη Σαρχώση κατά των θέσεων και απόψεων του επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» κ. Στέλιου Ροντούλη και με αφορμή την απουσία του από τη σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων, ο κ. Ροντούλης επανέρχεται.

Αναλυτικότερα ο κ. Ροντούλης αναφέρει:

«Μετά το κάζο των Σφαγείων περιμέναμε από τη δημοτική αρχή να σκύψει το κεφάλι και να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη για την ανικανότητα της οικονομικής της διαχείρισης από το σύνολο των δημοτών και ιδιαίτερα από τους κτηνοτρόφους, τους εκδοροσφαγείς και τους υπαλλήλους της επιχείρησης.

Οι υπεύθυνοι της καταστροφής δεν το έπραξαν. Πράγμα αναμενόμενο, καθώς δεν έχουν ούτε το ήθος ούτε το πολιτικό ανάστημα για τη διατύπωση μιας συγγνώμης.

Αντιθέτως, ως συνήθως, είναι πρώτοι και καλύτεροι στις ύβρεις εναντίον του επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών», μολονότι χρόνια τώρα πάσχιζε να τους ανοίξει τα μάτια για την επερχόμενη χρεοκοπία των Σφαγείων.

Η ξεδιαντροπιά τους μάλιστα έχει φτάσει σε τέτοιον βαθμό που δεν θα διστάσουν να φεσώσουν ακόμα περισσότερο τον Δήμο Τυρνάβου, αρκεί να γλιτώσουν το δικό τους τομάρι. Δεν ενδιαφέρονται για τους Τυρναβίτες ή για την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου. Ξέρουν ότι βρίσκονται σε αποδρομή και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.

Είναι "μικροί" και έγιναν "μοιραίοι" για τον Τύρναβο. Τα αίσχη που συνέβησαν και συμβαίνουν επί των ημερών τους δεν έγιναν σε καμιά άλλη δημοτική αρχή. Αυτοί είναι οι ολετήρες του Τυρνάβου και δεν έχουν ούτε τη στοιχειώδη τσίπα μιας συγγνώμης.

Το μόνο που ξέρουν είναι ύβρεις και συκοφαντίες. Ρίχνουν διαρκώς λάσπη αντί να ρίχνουν μούντζες στον καθρέφτη τους. Ο ασύμμετρος παραλογισμός τους έχει κάψει τα πάντα γύρω τους και όταν τα γεγονότα βοούν εις βάρος τους, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα με απύθμενο θράσος χιλίων καρδιναλίων.

Είναι άνθρωποι «λερωμένοι». «They are dirty», αγγλιστί, καταλήγει ο κ. Ροντούλης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass