«Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος ενάντια στα σαράκια της ΝΔ…»

* Ο ΚΩΝ. ΖΙΑΓΚΑΣ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2018 19:00

Με τη φράση «Ραντεβού στις δημοτικές εκλογές» ο Αμπελωνίτης κ. Κώστας Ζιάγκας μέχρι πρότινος μέλος της διοίκησης της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου ο οποίος παραιτήθηκε, δηλώνει ότι κατέρχεται στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου.

Μάλιστα διευκρινίζοντας ότι παραμένει απλός Νεοδημοκράτης «που δεν τον υποστηρίζουν «μεγαλοστελέχη» της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου» θα επισκεφθεί τη ΝΟΔΕ Λάρισας και τον πρόεδρό της κ. Καπετάνο.

Στην επιστολή του ο κ. Ζιάγκας προς την «Ε» μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο χρόνος που μεσολάβησε από την παραίτησή μου μέχρι σήμερα, μου έδωσε τη δυνατότητα να σκεφτώ και να σταθμίσω κάποια πράγματα, σχετικά με τις αδυναμίες και τα σαράκια που ταλαιπωρούν το εσωτερικό της ΝΔ στον Τύρναβο.

Τα σαράκια αυτά δεν έχουν να κάνουν με τις γενικότερες αρχές και τις βασικές ιδέες της παράταξης, αλλά με πολιτικές πρακτικές που εξέθεσαν την παράταξη σε τοπικό επίπεδο, προκειμένου κάποια «μεγαλοστελέχη» να κάνουν το προσωπικό τους παιχνίδι. Για παράδειγμα, σαράκι είναι η ψήφιση των προϋπολογισμών ενός συριζαίου δημάρχου, χωρίς να ανοίξει μύτη στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου.

Πώς και γιατί θα ζητηθεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές η ψήφος και η υποστήριξη των πολιτών προς την παράταξη, όταν στην πράξη κάποιοι βάζουν πλάτη σε έναν συριζαίο δήμαρχο; Επίσης, σαράκι είναι η βουβαμάρα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου στον σχεδιασμό που έχει ένας συριζαίος δήμαρχος να μετατρέψει τα Σφαγεία σε δημοτική υπηρεσία, σε βάρος της οικονομικής σταθερότητας του Δήμου Τυρνάβου, εξέλιξη που νομοτελειακά θα οδηγήσει στην αύξηση των δημοτικών τελών. Σε αυτήν την εξέλιξη αντέδρασα και η αντίδρασή μου αυτή φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους στο εσωτερικό της ΔΗΜΤΟ, γι’ αυτό και μου επιτέθηκαν προσωπικά, επειδή δήθεν δεν τους ενημέρωσα.

Η ΔΗΜΤΟ συμφωνεί με τους σχεδιασμούς του συριζαίου δημάρχου;

Τρίτον, σαράκι είναι η πλήρης αφωνία της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου, κατά την τελευταία τετραετία, για τα σημαντικά θέματα που αφορούν όλους τους δημότες. Ο Αμπελώνας εγκαταλείφθηκε στη μοίρα του, τα χωριά αγνοήθηκαν, ο Τύρναβος βρομάει, τα πάρκα μοιάζουν με χωράφια, οι παιδικές χαρές είναι επικίνδυνες και αφρόντιστες, η αγροτική οδοποιία ανύπαρκτη, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι έχουν χάσει χιλιάδες ευρώ από την ανικανότητα του συριζαίου δημάρχου, τα γήπεδα είναι για να βόσκουν πρόβατα και ο πολιτισμός υπάρχει για να κονομάνε κάποιοι έξυπνοι.

Πολλά ακόμα κακώς κείμενα θα μπορούσα να αναφέρω, αλλά δεν θα το κάνω προς το παρόν.Θα αρκεστώ μόνο σε ένα ερώτημα.

Ποια η θέση της ΔΗΜΤΟ για όλα όσα ανέφερα; Από ποιον θα πρέπει να πάρει άδεια ένας νεοδημοκράτης, για να θίξει όλα αυτά τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους δημότες;

Τέλος, σαράκι είναι η διάθεση που έχουν ορισμένοι να διασπάσουν την ενότητα της ΝΔ στον Τύρναβο, για να μην κερδηθεί ο Δήμος. Δεν τους ενδιαφέρει η νίκη στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Θέλουν την ήττα, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα προσωπικά τους συμφέροντα. Αντί να παλέψουν για την ενότητα της παράταξης, διαιρούν και διχάζουν τους νεοδημοκράτες.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αποφάσισα να μην μείνω αδρανής μετά την παραίτησή μου από τη ΔΗΜΤΟ. Αποφάσισα να μην αφήσω τα σαράκια να φάνε περισσότερο τη ΝΔ του Τυρνάβου.Σκέφτηκα ότι αξίζει να δώσω έναν προσωπικό και έντιμο αγώνα για τη νίκη της Ν.Δ. Τυρνάβου στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Έτσι, δημοσιοποιώ σήμερα την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Καλώ πρωτίστως τους Αμπελωνίτες και τους Νεοδημοκράτες να στηρίξουν την προσπάθειά μου. Απευθύνομαι σε όλο τον κόσμο του Τυρνάβου και ζητώ την υποστήριξή του, για να φτιάξουμε έναν καλύτερο και ομορφότερο Τύρναβο.

Πολύ σύντομα, προτίθεμαι να επισκεφτώ τη ΝΟΔΕ Λάρισας, για να υποβάλω επισήμως την υποψηφιότητά μου στον πρόεδρο κ. Καπετάνο.

Πιστεύω πως έχω το δικαίωμα, ως απλός Νεοδημοκράτης και όχι ως μεγαλοστέλεχος, να κάνω την προσωπική μου προσπάθεια και να ζητήσω την υποστήριξη του κόμματός μου, χωρίς να ζητήσω την άδεια κανενός για αυτό μου το εγχείρημα. Ραντεβού στις δημοτικές εκλογές, κύριοι», καταλήγει ο κ. Κ. Ζιάγκας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass