Σε Γράμμο και Βίτσι οι απόστρατοι της ΕΑΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 25-26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2018 15:32

Από το Παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικού Στρατού (ΕΑΑΣ) ανακοινώνεται ότι «ο εορτασμός των επετειακών εκδηλώσεων προς απότιση φόρου τιμής στους πεσόντες Αξιωματικούς και οπλίτες των ΕΔ και Σωμάτων Ασφαλείας του Εθνικού Στρατού και λοιπού πληθυσμού της χώρας μας, οι οποίοι έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι κατά τις επιχειρήσεις 1946-49, θα τελεστεί την 26η Αυγούστου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 σε Γράμμο και Βίτσι παράλληλα.

Ο επίσημος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στον Γράμμο, στη Βούρμπιανη Κονίτσης, όπου θα παραστεί και η ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας. Για τον σκοπό αυτό προγραμματίζεται 2ήμερη προσκυνηματική εκδρομή στις 25 και 26 Αυγούστου, με διανυκτέρευση στα Ιωάννινα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σάββατο 25 Αυγούστου: Αναχώρηση από Λάρισα για Ιωάννινα. Άφιξη και επισκέψεις στα Μουσεία του Στρατηγείου του Αρχιστρατήγου του ΕΣ και Διαδόχου του Θρόνου κατά τον Α΄ Βαλκανικό Πόλεμο και Βρέλλη, γεύμα στη ΛΑΦ Ιωαννίνων.

Κυριακή 26 Αυγούστου: Ιωάννινα-Γράμμος (χ. Βούρμπιανη)-Κόνιτσα (γεύμα)- Ιωάννινα - Λάρισα. Για το λεωφορείο διατέθηκε πίστωση από την ΕΑΑΣ».

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και σήμερα 17 Αυγούστου καθημερινά στα τηλέφωνα: Πρόεδρος, Αντγος ε.α. Βλάχος Κων/νος, τηλ. 6936-935130 και * 728680. Αντιπρόεδρος, Υπτγος ε.α. Σβερώνης Χρήστος, τηλ. 6936-911228 και *712280. Λεπτομερής οδηγίες στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΣ Παράρτημα Λάρισας eaaslarisas.tk.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass