Μέσω… Πορτογαλίας ψάχνουν για δήμαρχο στην Αγιά

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2018 22:02

Ηλεκτρονική δημοσκόπηση, με τίτλο «Έρευνα πολιτών του Δήμου Αγιάς για επιλογή υποψηφίου δημάρχου από τον κεντροδεξιό χώρο», έχει ξεκινήσει από χθες.

Σε εκατοντάδες δημότες της Αγιάς, που είναι και εγγεγραμμένα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, εστάλη στο κινητό τους το ίδιο μήνυμα που τους θέτει ένα και μοναδικό ερώτημα, επισημαίνοντάς τους ότι θα πρέπει να απαντηθεί ως την Τετάρτη 22 Αυγούστου, οπότε και θα ολοκληρωθεί η δημοσκόπηση.

Το ερώτημα ζητάει από τους παραλήπτες να επιλέξουν έναν μεταξύ των επιλογών που τους δίνει, δηλαδή έναν από τους Αγγελάκα Γιάννη, Αναστασίου Γιάννη, Βατζιά Αντίγονο, Ευθυμίου Δημήτριο, Καλαγιά Γρηγόρη, Ολύμπιο Αθανάσιο και Χατζησαλάτα Χρήστο ή εάν επιθυμούν, μπορούν, εκτός της δοθείσης λίστας, να αναγράψουν αυτοί κάποιον που ίσως θέλουν ή πιστεύουν ότι θα ήταν κατάλληλος για υποψήφιος δήμαρχος.

Η ιστοσελίδα, μέσω της οποίας γίνεται η δημοσκόπηση, είναι η survs.com, ιστοσελίδα με έδρα επικοινωνίας τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, η οποία παρέχει τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε να στήσει μια διαδικτυακή δημοσκόπηση έναντι αμοιβής που προσδιορίζεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που αυτή θα έχει.

Όσο για τα άτομα τα οποία η συγκεκριμένη δημοσκόπηση παραθέτει ως επιλογή για υποψήφια, από τον κεντροδεξιό χώρο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, είναι όλοι τους δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Δώτιον Πεδίον», πλην του Αγιώτη Γιάννη Αγγελάκα που είναι απόστρατος στρατιωτικός γιατρός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου «ΝΙΜΤΣ» της Αθήνας, του επίσης Αγιώτη, Χρήστου Χατζησαλάτα, προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Αγιάς της Νέας Δημοκρατίας και του επιχειρηματία Μελιβοιώτη Δημήτρη Ευθυμίου. 

Πολλές οι συζητήσεις χθες στην Αγιά για την εν λόγω δημοσκόπηση. Πολλές οι απορίες για το ποιος την οργάνωσε, πώς είχε στα χέρια του τους τηλεφωνικούς αριθμούς όλων των μελών της Τοπικής Οργάνωσης για να την αποστείλει με sms, γιατί έβαλε τα συγκεκριμένα ονόματα στη λίστα και ποιο θα μπορούσε να ήταν το κριτήριό του στην επιλογή αυτών.

Σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης, ο ίδιος δήλωσε γνώστης της δημοσκόπησης, αλλά ξεκαθάρισε κατηγορηματικά πως ούτε ξέρει κάτι για την προέλευσή της, ούτε έχει καμία σχέση μ’ αυτή η Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass