"Η παράδοση αντηχεί καταλυτικά στους πρόποδες του Ολύμπου"

ΤΟΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2018 15:40

" Εσείς, οι κάτοικοι των Καλυβίων είστε που μας κάνετε περήφανους αναδεικνύοντας μέχρι τις κορυφές του Ολύμπου την πολιτιστική μας κληρονομιά. Και την αναδεικνύετε με κάθε ευκαιρία, σε κάθε σας βήμα.

Πριν από λίγες μέρες στον 6ο ορειβατικό αγώνα δρόμου, μας ανεβάσατε ψηλά, και βάλατε τη σφραγίδα σας για ακόμη μία φορά στην ψυχή και το μυαλό μας. Και σήμερα εδώ, καταθέτετε με σεβασμό την πίστη σας στην πολιτιστική ταυτότητα της πατρίδας μας και της αλησμόνητης ιστορίας της".
Με ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά του προς τους κατοίκους της περιοχής που τιμούν τον τόπο τους, ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης επισφράγισε την παρουσία του στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Καλυβίων για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.
Επισήμανε δε ότι "ο κτηνοτροφικός πλούτος που υπάρχει σε αυτή τη γη, είναι κόπος και ιδρώτας δικός σας, γιατί μπορείτε παρά το... φρένο που σας βάζει η Πολιτεία, να παράγετε ποιοτικά προϊόντα. Είστε άξιοι γιατί πείσατε τα παιδιά σας να μείνουν στον τόπο τους, και να συνεχίσουν αυτό που τους μάθατε εσείς και οι παππούδες τους. Οι κτηνοτροφικές μονάδες που εσείς φτιάξατε, με τα δικά σας χέρια, αποτελούν πρότυπο στη χώρα μας. Η Πολιτεία είναι απούσα, αλλά εμείς οφείλουμε να διεκδικήσουμε μια ανάσα για όλους εσάς που κοπιάζετε καθημερινά". Ο κ. Κατσιαντώνης συνεχάρη επίσης τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλυβίων για την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων , και έδωσε τις ευχές του στον κόσμο για τη γιορτή της Παναγίας "με πίστη στην ευλογία της για καλύτερες μέρες στη ζωή όλων".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass