Έκλεψαν χαλκό από φωτοβολταϊκό πάρκο

Μετά από καταδίωξη το αγροτικό των Ρομά ανατράπηκε σε αρδευτικό χαντάκι

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2018 15:34

Σε αρδευτικό χαντάκι κατέληξε, μετά από καταδίωξη, ένα αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο τέσσερις Ρομά, έκλεψαν περίπου 500 κιλά καλώδια χαλκού.

Οι τέσσερις Ρομά από τους Σοφάδες Καρδίτσας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες, βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή στο Καστράκι Φαρσάλων προκειμένου να κλέψουν φωτοβολταϊκό πάρκο. Αφού έκοψαν τη μεταλλική περίφραξη μπήκαν στον χώρο του πάρκου όπου αφαίρεσαν περίπου 500 κιλά καλωδίου χαλκού τα οποία και φόρτωσαν σε αγροτικό αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ είχε ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ. για την κλοπή και περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων κατέφθασε στον χώρο του φωτοβολταϊκού πάρκου. Οι τέσσερις δράστες επιβιβάστηκαν στο αγροτικό και ανέπτυξαν ταχύτητα για να αποφύγουν τη σύλληψη. Από την καταδίωξη που ακολούθησε το αγροτικό αυτοκίνητο εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αρδευτικό χαντάκι το οποίο ευτυχώς δεν είχε νερό.  

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Φαρσάλων συνελήφθησαν τρεις Ρομά ηλικίας 26 και 42 ετών ενώ, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, κατάφερε να διαφύγει ο τέταρτος δράστης, ηλικίας 27 ετών, οποίος και αναζητείται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass