Στο Λιβάδι Ολύμπου ανήμερα της Παναγίας ο Γ. Κατσιαντώνης

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2018 19:41

Με ιερότητα, τιμή και σεβασμό στο πρόσωπο της Παναγίας, της Μητέρας όλων των Χριστιανών, παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στο Λιβάδι Ολύμπου ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κατσιαντώνης.


Συνέρευσε μαζί με Λιβαδιώτες και επισκέπτες της περιοχής στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου χοροστάτησε ο μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτων, άκουσε τους θεομητορικούς ύμνους προς την Παναγία και προσκύνησε την Ιερή εικόνα της με ευλάβεια και πίστη.
Αμέσως μετά, κάτω από τη σκιά του αιωνόβιου πλατάνου, στην πλατεία της ιστορικής γραφικής κωμόπολης ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνάντησε φίλους και γνωστούς, συνομίλησε μαζί τους και ευχήθηκε τα εξής:
« Κάθε φορά που φιλάμε το Υπεράγιο πρόσωπο της Παναγίας, κάθε στιγμή που καταθέτουμε στην εικόνα της τον πόνο μας και τον καημό μας, φεύγουμε λυτρωμένοι, ανακουφισμένοι και σχεδόν απαλλαγμένοι από όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν. Αυτή η Πίστη μας στη Μητέρα Θεοτόκο, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε... Αυτήν την Άγια Μέρα ας ευχηθούμε η Παναγία να ευλογεί όλο τον κόσμο και να μας έχει κάτω από τη ιερή σκέπη της. Θα έρθουν καλύτερες μέρες... Χρόνια πολλά σε όλες και όλους».
Τις πιο θερμές ευχές του για την ονομαστική της γιορτή έδωσε ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. και στην περιφερειακή σύμβουλο Μαρία Μαμάρα, την οποία συνάντησε στην εκκλησία και συζήτησε μαζί της γι’ αρκετή ώρα μετά το τέλος της θείας λειτουργίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass