«Εφυγε» από τη ζωή η μουσικός Βίκυ Ιωάννου

ΕΠΙ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2018 15:28

 «Έφυγε» από τη ζωή στα 48 της χρόνια, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, η Βίκυ (Βασιλική) Ιωάννου, αγαπημένη όχι μόνο των δικών της ανθρώπων αλλά και όλων των Φαρσαλινών που τη γνώριζαν και κυρίως όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί της στη Μουσική Σχολή Φαρσάλων.

Υπήρξε διευθύντρια της Σχολής επί 26 χρόνια. Σε όλη τη σταδιοδρομία της ήταν άριστη επαγγελματίας, με ζήλο και αφοσίωση στα μαθήματα που προσέφερε στους μαθητές της, στις συναυλίες πιάνου, εντός και εκτός Φαρσάλων.

Θα μας μείνει αξέχαστη, κυρίως για το εξαίρετο ήθος της, τη ζωντάνια της, το χαμόγελό της και την αγάπη της προς όλους.

Τέλος, ήταν αξιοθαύμαστη για την καρτερία, την υπομονή και την πίστη στη διάρκεια της μάχης που έδωσε με την επάρατη νόσο.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων κ. Γιάννης Μαλέτσικας ανέφερε για το γελαστό κορίτσι της μουσικής που πρόσφερε πολλά και στη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων τα εξής:

«Έφυγες νωρίς κι απρόσμενα. Η μουσική κοινότητα της πόλης είναι πια πολύ φτωχότερη. Με προσωπικούς αγώνες και μόχθο, με την αξιοπρέπεια και τη μετριοφροσύνη που σε χαρακτήριζαν, πέτυχες όλους τους στόχους που έθεσες, μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και μια όμορφη οικογένεια.

 Νεαρή κοπέλα ακόμη εντάχθηκες στην οικογένεια της Δημοτικής Χορωδίας στην οποία προσέφερες τις υπηρεσίες σου για πάρα πολλά χρόνια. Πιστή στις υποχρεώσεις, άφησες το στίγμα σου στην οικογένεια της χορωδίας. Η αύρα σου, αγκαλιά με το πιάνο και τις παρτιτούρες, θα συνοδεύει πάντα την αίθουσα της χορωδίας και η ευγενική σου παρουσία και το γλυκό σου χαμόγελο θα είναι χαραγμένα πάντα στις καρδιές μας.

Η προσφορά σου στην πόλη δυσαναπλήρωτη. Πολλά είχες ακόμη να προσφέρεις. Δεν έκλεισες τον κύκλο της ζωής... μιας ζωής που δε σου στάθηκε πάντα γενναιόδωρη. Αγαπημένη μας ΒΙΚΥ, να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει. Εμείς τα μέλη της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ πάντα θα σε θυμόμαστε με αγάπη».

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass