Στις νέες εγκαταστάσεις της η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου»

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2018 22:24

Με μια λιτή εκδήλωση η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», γιορτάζοντας και τα 10χρονα λειτουργίας της εταιρείας, εγκαινίασε χθες το απόγευμα τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της στο Μοσχοχώρι Λάρισας. 

Στην ομιλία του ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Δημήτρης Γκατσώνης (φωτ.) αναφέρθηκε στις ευχάριστες αλλά και στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μέχρι και την ολοκλήρωση του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, ο οποίος αριθμεί 230 χιλιόμετρα, ενώ μίλησε και για το κοινωνικό προφίλ της «Αιγαίου» και τη συμβολή της στην τοπική οικονομία, με την απασχόληση χιλιάδων εργαζομένων. Ευχαρίστησε δε τους παριστάμενους εκπροσώπους του Yπουργείου Υποδομών, των Σωμάτων Ασφαλείας και των άλλων εταιρειών που διαχειρίζονται άλλους αυτοκινητόδρομους και που όλοι μαζί άλλαξαν τον οδικό χάρτη της Ελλάδας. Κατέληξε δε με το συμπέρασμα ότι μπορούν να συνεργαστούν άψογα ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της κατασκευάστριας Κοινοπραξίας Δημοσθ. Παπακριβόπουλου, του προέδρου του Δ.Σ. της Εταιρείας κ. Όλιβερ Βάγκνερ και η προβολή βίντεο για τον Αυτοκινητόδρομο. Την εκδήλωση συντόνιζε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας Ειρήνη Ζαβρίδου.
Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass