Επίδειξη της «Ιπποκρατικής μάλαξης»

ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΤΣΙΓΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:12

Με επίδειξη μιας από τις αρχαιότερες ιατρικές τεχνικές, την «Ιπποκρατική μάλαξη», ξεκινούν σήμερα οι τετραήμερες εκδηλώσεις με τίτλο «Ιπποκράτης η αέναη επιστροφή. Οι εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν έως τις 8 Σεπτεμβρίου, διοργανώνονται από τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον σύλλογο «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» και τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στόχος των εκδηλώσεων που διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι να συνδέσουν την πόλη της Λάρισας με τον πατέρα της σύγχρονης Ιατρικής.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Ο επετειακός εορτασμός, ξεκινά στις 8 σήμερα το βράδυ, στον αύλειο χώρο της ιατρικής σχολής στο κτίριο Κατσίγρα με επίδειξη μιας από τις αρχαιότερες ιατρικές τεχνικές, την «Ιπποκρατική μάλαξη».

Η επίδειξη αυτή θα πραγματοποιηθεί από ομάδα έμπειρων φυσιοθεραπευτών σε εθελοντές με τη διαδραστική συμμετοχή του κοινού. Η μουσική επένδυση θα γίνει από σαξόφωνο και πιάνο και επιλεγμένα μουσικά ακούσματα, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Την εκδήλωση θα προλογίσει εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, ο οποίος και «θα χτίσει γέφυρες ανάμεσα στο χθες και το σήμερα της Ιπποκρατικής ιατρικής τέχνης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass