Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στερνό αντίο για τον Γιώργο Παπαγιάννη

ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 22:12

Περίσσευαν τα δάκρυα χθες στον μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου, στην εξόδιο ακολουθία για τον επιχειρηματία Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στον συνωστισμό και στην προσπάθειά του να πάρει το «μαγικό» χαρτάκι και να μπει στη σειρά εξυπηρέτησης στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ Λάρισας για να διευθετήσει υπόθεσή του με την επιχείρηση.

Χθες το μεσημέρι πριν και μετά από την εξόδιο ακολουθία οι Τυρναβίτες πέρα από το γεγονός ότι ο αγαπημένος σε όλους Γιώργος Παπαγιάννης έφυγε νωρίς, σημείωναν ότι ωστόσο δεν έφυγε άδοξα. Και αυτό γιατί ο θάνατός του, μέσω του πρωτοσέλιδου της «Ε» χθες, αλλά και το ενδιαφέρον όλων των ΜΜΕ της χώρας ανέδειξε ένα σημαντικό πρόβλημα που δεν είναι ζήτημα μόνο της ΔΕΗ Λάρισας, μιας υπηρεσίας που… προσπαθεί να εξυπηρετήσει πάνω από 250.000 ανθρώπους - πελάτες της, αλλά και των αντίστοιχων γραφείων της επιχείρησης κατά νομό.

Χθες στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν τα μέλη της οικογένειάς του, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, η αντιδήμαρχος κ. Φανή Μπίλιου – Λαγκιόλη καθώς και πολλοί φίλοι και συνάδελφοι επαγγελματίες.

Στον αποχαιρετιστήριο λόγο του, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του εκλιπόντος και εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Οι συμπολίτες του Γιώργου Παπαγιάννη θύμισαν ότι πριν λίγα χρόνια έκλεισε το Γραφείο της ΔΕΗ στον Τύρναβο λόγω της πολιτικής της επιχείρησης, ενώ εκεί εξυπηρετούνταν πάνω από 40.000 κάτοικοι – πελάτες της ΔΕΗ από τους πρώην Δήμους Τυρνάβου, Αμπελώνα και Ποταμιάς, οι οποίοι τώρα είναι αναγκασμένοι να μεταβαίνουν στη Λάρισα και να βιώνουν το καθημερινό μαρτύριο πώς να πάρουν σειρά και να εξυπηρετηθούν.

Μιλώντας χθες στην «Ε», απατώντας σε σχετικό ερώτημα ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης αναφέρθηκε στο πάγιο αίτημα του Δήμου Τυρνάβου, αλλά και προσωπικά του ιδίου, να λειτουργήσει άμεσα το Γραφείο Τυρνάβου της ΔΕΗ τόσο στο τμήμα λογαριασμών – εξυπηρέτησης πολιτών, όσο και στο τεχνικό τμήμα όπου τα στελέχη της ΔΕΗ Τυρνάβου άμεσα έλυναν τεχνικά προβλήματα και έκαναν γρήγορα παρεμβάσεις αποκαθιστώντας μικρά αλλά και πολύ μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής, όπου το δίκτυο είναι σε κακή κατάσταση και με κάθε νεροποντή ή κεραυνό τεράστιες περιοχές μένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Σχετικά Άρθρα