Με πρέσα «τυποποιούσε» την ηρωίνη!

ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2018 22:15
Με πρέσα συμπύκνωνε ο 48χρονος τη σκόνη ηρωίνης σε «βραχάκι» Με πρέσα συμπύκνωνε ο 48χρονος τη σκόνη ηρωίνης σε «βραχάκι»

Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή, ζήτησε και έλαβε ο 48χρονος που συνελήφθη με περίπου 9 κιλά ναρκωτικών.

Ο 48χρονος Αλβανός υπήκοος συνελήφθη, καθώς μέσα σε μια παλιά ηλεκτρική κουζίνα στην αποθήκη του σπιτιού στον Αγ. Γεώργιο του Δήμου Κιλελέρ, όπου διέμενε, βρέθηκαν κρυμμένα τα δύο κιλά ηρωίνης.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες ηρωίνης που κατασχέθηκαν τελευταία στη Λάρισα αφού τα ναρκωτικά που μέχρι σήμερα έχουν πέσει στα χέρια της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. αφορούν σε πολύ μεγάλες ποσότητες χασίς και κυρίως κοκαΐνης.

Αυτό ωστόσο που φαίνεται να απασχολεί τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας ως προς τη δράση του 48χρονου, αφορά στο γεγονός ότι στο σπίτι του στο χωριό, όπου ζούσε, βρέθηκε επίσης και μια πρέσα που χρησιμοποιούνταν για τη συμπύκνωση της δόσης της ηρωίνης και της μετατροπής της από σκόνη σε «βραχάκι».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Ε», ο 48χρονος είχε συλληφθεί επίσης για ναρκωτικά προ 8ετίας περίπου ενώ εκτιμάτε πως ζούσε στον Άγιο Γεώργιο για να «σβήσει» τα ίχνη του από την αστυνομία.

Σε βάρος του 48χρονου, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων καθώς, μετά έρευνα «στην οικία του, σε περιβάλλοντα χώρο και αποθήκη αυτής, βρέθηκαν στην κατοχή του συνολικά και κατασχέθηκαν: Τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 2 κιλών και 130,7 γραμμαρίων, επτά νάιλον συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους 6 κιλών και 688,4 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης, μία μεταλλική πρέσα, πρόσφορη για τυποποίηση – συσκευασία ναρκωτικών, ένα μαχαίρι, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ».

Ο 48χρονος, οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπου έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα και παραμένει κρατούμενος.

ΕΑΛ

Με αφορμή την υπόθεση η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, με ανακοίνωσή της «εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας για τη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους περίπου 2.650 γραμμαρίων και ινδικής κάνναβης πλέον των έξι κιλών.

Οι συνάδελφοί μας εκτέλεσαν τον καθήκον τους με ζήλο και αποφασιστικότητα, εργαζόμενοι σκληρά, πέραν του ωραρίου τους, δίνοντας ένα αποφασιστικό χτύπημα στο κύκλωμα του θανάτου, κάνοντάς μας για ακόμα μια φορά υπερήφανους» καταλήγει η ΕΑΛ.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass