Η "Φλόγα της Αγάπης" στα Φάρσαλα

ΤΗΣ 16ης ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2018 22:06

Τη "Φλόγα της Αγάπης" της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών υποδέχθηκε χθες η πόλη των Φαρσάλων στην πλατεία Δημαρχείου.

Οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών στην προσπάθειά τους να διαδώσουν την ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, διοργανώνουν κάθε χρόνο την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, και η "Φλόγα της Αγάπης"  που ταξιδεύει σ’ όλη την Ελλάδα μεταφέρει το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας ως ύψιστη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό μας. Η "Φλόγα της Αγάπης" έφθασε στην πλατεία Δημαρχείου στις 7.30 μ.μ. συνοδευόμενη από λαμπαδηδρόμους, μεταξύ των οποίων ήταν μαθητές σχολείων, αθλητές Ακαδημιών, οδηγοί και πρόσκοποι και ο Σύλλογος Λαμπαδηδρόμων της πόλης.

Την υποδέχθηκαν στη πλατεία Δημαρχείου το Δ.Σ. του Αιμοδοτικού Συλλόγου επαρχίας Φαρσάλων, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νος Δερλός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κική Παναγιωτοπούλου, η κ. Μαρία Ίφου, η πρόεδρος της Δ.Κ. Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Η πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου επαρχίας Φαρσάλων κ. Σούλα Λούκουτου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "ο Σύλλογός μας από το 1985 προσφέρει έργο αγάπης και ανιδιοτέλειας προς τον συνάνθρωπο και δίκαια θεωρείται από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας, με αρκετές τιμητικές διακρίσεις. Στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική προσφορά αίματος και φυσικά η προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών, ώστε η χώρα μας κάποια στιγμή να γίνει αυτάρκης σε αίμα". Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νος Δερλός.

Η εκδήλωση συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο της 13ης Γιορτής Χαλβά Φαρσάλων που πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Αχιλλέα Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass