ΜΑΞΙΜΟΣ:

"Η ανασφάλεια θα επηρεάσει την ψήφο των πολιτών!"

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2018 15:38

«Πέραν της οικονομίας, στην ψήφο των πολιτών θα βαρύνει και το αίσθημα ανασφάλειας και η έξαρση της εγκληματικότητας, που οφείλεται στις ιδεοληψίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στη Διευρυμένη Συνεδρίαση του Τομέα σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «η Ελλάδα των ανοιχτών θυρών έχει προ πολλού παρέλθει. Ποτέ άλλοτε, όμως, δεν υπήρξε τέτοια έξαρση ανομίας και εγκληματικότητας» την οποία απέδωσε «εκτός της έλευσης εγκληματικών στοιχείων με τις μεταναστευτικές ροές και την παγκοσμιοποίηση του εγκλήματος» σε «σειρά θεσμικών και αντικειμενικών εμποδίων που έθεσε η κυβέρνηση στο έργο της αστυνομίας». Ως τέτοια μνημόνευσε:

* Τον νόμο Παρασκευόπουλου με τις ευνοϊκές διατάξεις του οποίου αποφυλακίστηκαν πλέον των 12.500 φυλακισμένων!

* Την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας για τρομοκράτες που έδωσε τη δυνατότητα στον Κουφοντίνα να παίρνει άδειες και να επιβραβεύεται με μετάθεση σε αγροτιές φυλακές!

* Τον νόμο Γαβρόγλου για το άσυλο ανομίας στα πανεπιστήμια. Είναι χαρακτηριστική η επιστολή φοιτητών του ΑΠΘ για το εμπόριο ναρκωτικών και τις εγκληματικές πράξεις που λαμβάνουν χώρα στο πανεπιστήμιο και η προκλητική απάντηση του υπουργού Παιδείας να επιληφθεί αυτών “ένα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα”...

* Την κατάργηση της Ομάδας ταχείας επέμβασης ΔΕΛΤΑ κατ’ απαίτηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ γιατί δυσκόλευε το έργο των μπαχαλάκηδων και κάθε είδους Ρουβίκωνα, που αντιμετωπίζουν με… στοργή και κατανόηση.

* Την αποδυνάμωση της Ομάδας ΔΙΑΣ και της εμφανούς πεζής αστυνόμευσης για να μην κατηγορηθούν δήθεν για αστυνομικό κράτος. Ωστόσο, τώρα ο πρωθυπουργός φωτογραφίζεται με τα ΜΑΤ που θα καταργούσε!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass