Ηχοι Βαλκανίων από γωνιά σε γωνιά

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2018 22:05

Μια μεγάλη γιορτή θα στηθεί την ερχόμενη Κυριακή στη Λάρισα.

Τα χάλκινα, οι ήχοι των Βαλκανίων θα ξεσηκώσουν τους Λαρισαίους από το πρωί για να τους οδηγήσουν στη συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς. Βαλκανικό γλέντι υπόσχεται ο Δήμος Λαρισαίων με αφορμή την έναρξη του φετινού Παζαριού. Η γιορτή για την εμποροπανήγυρη θα ξεκινήσει από την Κεντρική πλατεία στις 11:30 το πρωί, όπου η μπάντα με τα χάλκινα του Σέρβου μουσικού Μάρκο Μάρκοβιτς με τη συμμετοχή εκατοντάδων χορευτών, μελών συλλόγων της Λάρισας θα περιδιαβούν το κέντρο της πόλης κερνώντας τσίπουρο και καταλήγοντας στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Στις 8:30 το βράδυ της Κυριακής ξεκινάει το Παζάρι της Λάρισας με κυρίαρχο το Βαλκανικό ηχόχρωμα και τη μεγάλη ανοικτή συναυλία του διεθνούς φήμης συνθέτη Γκόραν Μπρέγκοβιτς, στον χώρο απέναντι από τη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.

Από τις 24 έως τις 30 Σεπτεμβρίου όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Παζάρι, για Λαρισαίους και για επισκέπτες όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο αντιδήμαρχος Οικονομίας Παναγιώτης Νταής. Για έναν θεσμό που αγαπά η πόλη και οι πολίτες, έκανε λόγο ο δήμαρχος προσθέτοντας πως στόχος κάθε χρόνο είναι η αναβάθμισή του, η βελτίωση της κατάστασης, ενώ αναφέρθηκε στις παράλληλες εκδηλώσεις και στη συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς. Ο κ. Καλογιάννης ανέφερε επίσης ότι φέτος «το ενδιαφέρον με τη συναυλία του Μπρέγκοβιτς είναι μεγάλο και πολίτες πολλών περιοχών έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν την πόλη».

Από την πλευρά του ο κ. Νταής σημείωσε ότι φέτος και στο πλαίσιο της συναυλίας του Γκόραν Μπρέγκοβιτς, το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα έντονο. Υποστηρίζοντας συγχρόνως ότι είναι σημαντικό το Παζάρι να ξεκινά από το κέντρο της πόλης και πως την Κυριακή αναμένεται ένα μουσικοχορευτικό βαλκανικό καραβάνι να πλημμυρίσει τους δρόμους της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Δήμου Λαρισαίων τα έσοδα αναμένεται να ξεπεράσουν κατά πολύ τις 600.000 ευρώ καθώς έχει καλυφθεί στο 100% η ζήτηση για περίπτερα, ενώ αναμένεται να καταγραφεί και αύξηση των επισκεπτών.

Στο πλαίσιο της προώθησης του Παζαριού της πόλης για την προσέλκυση επισκεπτών ο Δήμος έχει δημιουργήσει βίντεο με ιστορική αναδρομή στο πλαίσιο της θητείας του κ. Καλογιάννη και το οποίο ήδη κάνει τον γύρω του διαδικτύου μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass