«Με ακροδεξιούς συνεργάζεται ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2018 15:38

Στο «πάγωμα» της διαδικασίας αποπομπής του αντιπεριφερειάρχη Δημ. Παπαδημόπουλου αναφέρεται το γραφείο της ΝΕ Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, επικρίνοντας τον περιφερειάρχη Κων. Αγοραστό για «συνεργασία με ακροδεξιά στοιχεία, τα οποία δεν διστάζει να προστατέψει».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη μάθαμε ότι «πάγωσε» η διαδικασία αποπομπής του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, Δημήτρη Παπαδημόπουλου, από τον πολιτικό του προϊστάμενο, Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, μετά το γνωστό περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε προ ημερών στο κέντρο της πόλης.

Είχαμε έγκαιρα ζητήσει από τον κ. Αγοραστό να διευκρινίσει τους πραγματικούς λόγους για την αρχική του απόφαση να ζητήσει την παραίτηση του κ. Παπαδημόπουλου.

Ειδικότερα, είχαμε ρωτήσει τον κ. Περιφερειάρχη αν ενοχλήθηκε από το ρατσιστικό κρεσέντο του Αντιπεριφερειάρχη του, από το πολωτικό, αντι-ΣΥΡΙΖΑ υβρεολόγιό του και από τη συμπεριφορά νταή με καθεστωτική και αλαζονική αντίληψη που αυτός επέδειξε.

Το χρονικό της «παγωμένης αποπομπής» καταδεικνύει ότι ο κ. Αγοραστός «βάζει νερό στο κρασί του» και στα ζητήματα αρχών. Δεν μας πείθει για τη βαθιά ενόχλησή του, όπως ισχυρίστηκε, από τη στάση του Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας. Προφανώς η ενότητα της παράταξης υπερισχύει των αρχών.

Ο κ. Περιφερειάρχης μάς έπεισε ότι μπορεί να συνυπάρξει με πολιτικούς με ρατσιστικό λόγο, καθεστωτικές αντιλήψεις και με υβριστές των αντιπάλων του. Το πρόβλημά του είναι να μην αμαυρώνεται η εικόνα του δημοκράτη, του εκσυγχρονιστή και του υπερκομματικού πολιτικού που με κόπο έχει δημιουργήσει.

Δυστυχώς, ο κ. Αγοραστός αποδεικνύεται ότι όχι απλά συνεργάζεται με ακροδεξιά στοιχεία, αλλά δεν διστάζει και να τα προστατεύσει όταν με τη στάση τους προκαλούν την τοπική κοινωνία!

Μας θύμισε η στάση του Κώστα Αγοραστού τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που σιτίζει στο πρυτανείο της Δεξιάς ακροδεξιά στοιχεία, όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass