Ομαλά διεξάγεται στη Λάρισα το δημοψήφισμα

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2015 12:32 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Ιουλ 2015 13:52

Ομαλά διεξάγεται από το πρωί και στη Λάρισα το δημοψήφισμα. Με εξαίρεση ένα εκλογικό τμήμα, όπου για λίγα λεπτά καθυστέρησε να αφιχθεί ο δικαστικός αντιπρόσωπος, τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν κανονικά στις 7 το πρωί ενώ με την πάροδο των ωρών φαίνεται πως αυξάνεται και η προσέλευση των ψηφοφόρων.

Κατά την προσέλευσή τους, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημ. Γελαλής τόνισε μεταξύ άλλων πως οι πολίτες θα ψηφίσουν χωρίς εκτροπές επισημαίνοντας τις «πολιτικές της λιτότητας τα προηγούμενα χρόνια που οδήγησαν στην φτωχοποίηση του λαού. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη διαπραγμάτευση πάνω σε τρείς άξονες. Να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες, του διαχειρίσιμου χρέους και της αναπτυξιακής προοπτικής».

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρ. Κέλλας τόνισε πως « ο ελληνικός λαός καλείται να ψηφίσει για το μέλλον των παιδιών του. Ελπίζω να ψηφίσουν ναι, τηρώντας την παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

Ο βουλευτής του Ποταμιού Κώστας Μπαργιώτας τόνισε πως «παρά τις Κασσάνδρες βλέπω ότι οι πολίτες ψηφίζουν με ηρεμία και σύνεση διαψεύδοντας τα περί διχασμού, οι εκλογές εξελίσσονται ομαλά. Για το αύριο ανησυχούμε όλοι, ο λαός θα πρέπει να μείνει ενωμένος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

«Οι πολίτες» τόνισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός «έχουν στα χέρια τους το μέλλον της Ελλάδας. Της νέας γενιάς. Προέχει η Πατρίδα. Τη Δευτέρα, όλοι μαζί ενωμένοι, να δώσουν τα χέρια σε εκείνους που διαπληκτίστηκαν, αφήνοντας διχόνοιες και διχασμούς. Ο Θεός και ο λαός της Ελλάδας να βάλουν το χέρι τους και να σώσουν την Ελλάδα».

Να σημειωθεί τέλος ότι στα εκλογικά τμήματα δεν παρουσιάσθηκαν μέλη των εφορευτικών επιτροπών ενώ στα εκλογικά κέντρα είναι διακριτική η παρουσία των υποστηρικτών του «Όχι» και του «Ναι» ενώ με απόφαση δικαστικών λειτουργών, τόσο στη Λάρισα όσο και στο Βόλο ζητήθηκε από τους εκπροσώπους του ΚΚΕ – που διανέμουν το «ψηφοδέλτιο» με τη θέση του κόμματός τους- να μην λειτουργούν εκλογικά περίπτερα στους αύλειους χώρους των σχολείων αλλά εκτός, όπως και έγινε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass